Arhiva vijesti

Traži

Besplatna radionica za karijerno savjetovanje - komunikacijske vještine u Rijeci

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Radionicu za karijerno savjetovanje – komunikacijske vještine koju Filozofski fakultet u Rijeci organizira u suradnji s Logos edukacijama j.d.o.o. Radionica će se održati u četvrtak, 13. listopada 2022., u prostoriji F-138 s početkom u 13:15 sati.

Utorak, 11.10.2022.detaljnije

Panel za mlade o STEM-u u karijerama budućnosti

Gdje se skriva STEM? – naziv je panela koji će se u utorak 11. listopada 2022. godine u 11 sati održati u auditoriumu američkog koledža RIT Croatia u zagrebačkom Centru Bundek.

Ponedjeljak, 10.10.2022.detaljnije

Organizacija trodnevne manifestacije Dani obrazovanja i karijere i dani otvorenih vrata

U sklopu Projekta uspostave regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva kao ključne aktivnosti prepoznate su: poboljšanje izlaznih kompetencija učenika, podizanje razine stručnosti i kreativnosti strukovnih nastavnika i mentora u gospodarstvu, mogućnosti zapošljavanja u struci ili nastavka obrazovanja na srodnim studijima, a istovremeno uvažavajući promjenjive trendove na tržištu rada.

Četvrtak, 06.10.2022.detaljnije

Mladi iz Hrvatske nikada lakše do studija u inozemstvu

Mladi iz Hrvatske nikada nisu imali više mogućnosti za visoko obrazovanje. Mogu studirati u svojoj zemlji i svijetu. U drugoj zemlji mogu provesti semestar ili cijeli studij.

Ponedjeljak, 03.10.2022.detaljnije

Edukacija poslodavaca sa svrhom poticanja uključivanja ranjivih skupina u programe stručne prakse

Na Filozofskome fakultetu u Rijeci održana Edukacija poslodavaca sa svrhom poticanja uključivanja ranjivih skupina u programe stručne prakse.

Četvrtak, 29.09.2022.detaljnije