Arhiva vijesti

Traži

Debatiranje mladima pomaže u razvoju građanskih kompetencija

Kritičko mišljenje, argumentiranje i komunikacijske vještine važni su elementi građanske pismenosti, a uspješno se razvijaju kroz radionice debate. Osnove debate učili su mladi iz Siska, Požege i Slavonskog Broda u sklopu projekta Građani za 5!, financiranog iz Fonda za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Srijeda, 21.12.2022.detaljnije

Postanite certificirani Lean Manager uz Culmeninu Lean Akademiju!

Prijavite se na webinar o Lean Akademiji!

Srijeda, 14.12.2022.detaljnije

Mladi u Hrvatskoj žele ovladati financijskom pismenošću

Financijska pismenost među mladima u Hrvatskoj je prilično niska, no oni žele raditi na njoj. Otkrilo je to istraživanje provedeno u sklopu projekta Građani za 5!, financiranog iz Fonda za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Ponedjeljak, 12.12.2022.detaljnije

Besplatna radionica 'Prilike financiranja iz EU proračuna' u Rijeci

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na radionicu Prilike financiranja iz EU proračuna, koja će se održati 24. studenog 2022. na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u prostoriji F-141. Radionicu će voditi Maria Grbac i Ana Jerković, stručnjakinje iz Riječke razvojne agencije Porind.o.o.

Utorak, 22.11.2022.detaljnije

Jednodnevna radionica za razvoj vještina u području upravljanja projektima - Project Management Workshop

Neprofitna organizacija koja okuplja entuzijaste iz područja upravljanja projektima – IPMA Hrvatska, i ogranak za mlade projektne menadžere – Young Crew Croatia, već nekoliko godina zaredom organiziraju Project Management Workshop, radionicu koju vode profesionalni i iskusni voditelji projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima.

Petak, 28.10.2022.detaljnije