Arhiva vijesti

Traži

Dan stručne prakse, karijera i volontiranja MEET & GREET

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Dan stručne prakse, karijera i volontiranja MEET & GREET, koji će se održati u prizemlju Filozofskoga fakulteta u Rijeci u srijedu, 26. listopada 2022. od 9:00 do 13:00 sati.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia nagrađuju najbolje u upravljanju projektima - Project Management Awards 2022

Već osmu godinu zaredom u organizaciji IPMA Hrvatske i Young Crewa Croatia, održava se dodjela nagrada za najistaknutije projekte i njihove voditelje te istraživače - Project Management Awards.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

AWT, posao.hr i Hitra produkcija dokumenata imaju najbolje B2B prodavače

U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se dvanaesta po redu konferencija Superprodavač. U tri kategorije dodijelile su se godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ primili su Saša Kolenko iz tvrtke AWT International, Ines Bokan iz tvrtke Oglasnik grupacije/Posao.hr, te Saša Podolšak iz tvrtke Hitra produkcija dokumenata.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

Besplatne edukacije "Osnova glume" od 02.11. do 17.11.2022.

Imaš između 23 i 30 godina? Apsolvent si, honorarac ili freelancer? Oduvijek voliš kazalište, filmove ili serije? Oduvijek potajno maštaš o tome da glumiš u nekoj predstavi ili na tv ekranu? Upravo je ovo tvoja prilika da se usudiš, da vidiš i pokušaš.

Utorak, 18.10.2022.detaljnije

Mladi trebaju razvijati vještine u kojima ih ne može zamijeniti robot

Umjetna inteligencija polako ulazi u škole, a STEM postaje neophodan za poslove budućnosti. Zbog toga mladi trebaju razvijati vještine iz STEM područja, ali i vještine u kojima ljude ne može zamijeniti robot. Složili su se oko toga fakultetski profesori i stručnjaci na panelu Gdje se skriva STEM?, uvodnom događanju Sajma visokog obrazovanja i stipendija.

Četvrtak, 13.10.2022.detaljnije