Arhiva vijesti

Traži

Budući znanstvenici sudjeluju u STEM kampovima u Višnjanu

Zahvaljujući projektnom radu iz područja STEM-a djeca i mladi zakoračuju u znanost. Nakon osnovnoškolaca u Višnjan stižu srednjoškolci.

Četvrtak, 15.09.2022.detaljnije

Priručnik za STEM edukatore stiže na police zagrebačkih knjižnica

U Knjižnicama grada Zagreba moći će se posuditi priručnik za STEM edukatore STEM u neformalnom obrazovanju za zanimanja 21. stoljeća.

Petak, 09.09.2022.detaljnije

Upisi u glazbene tečajeve na Črnomercu

Na zagrebačkom Črnomercu u tijeku su upisi u glazbene tečajeve Music Playa. Ta glazbena škola s tradicijom dugom trideset i dvije godine nudi velik izbor glazbenih edukacijskih programa za polaznike raznih dobnih skupina i glazbenog predznanja.

Petak, 09.09.2022.detaljnije

Prvašiće treba poticati da STEM nastave istraživati vođeni znatiželjom i igrom

Roditelji trebaju poticati prvašiće da razvijaju zanimanje za STEM. Djeca se od najmanjih nogu susreću s mnogim stvarima i pojavama vezanima uz znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku. Tijekom vrtića svijet otkrivaju vođeni znatiželjom i igrom, no kretanje u školu donosi im drugačiji pristup učenju. Kako se tada ne bi počeo gubiti njihov interes za STEM, hrvatski su STEM ambasadori njihovim roditeljima dali niz korisnih savjeta.

Utorak, 30.08.2022.detaljnije

SUPERPRODAVAČ: 28 vrhunskih predavača otkrivaju kako se pripremiti za kupce budućnosti

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 20. i 21.10.2022. održat će se dvanaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Četvrtak, 18.08.2022.detaljnije