Arhiva vijesti

Traži

Održan osmi Lean Spring Summit u Opatiji

U Opatiji je uspješno održana 8. Lean Spring Summit konferencija. Organizator je consulting tvrtka Culmena, a tema ovogodišnje konferencije bila je Industry 4 Environment: The new era of workplace. Okupila je velik broj sudionika zainteresiranih za teme kao što su Industrija 4.0, Pametne tvornice, Lean transformacija, Zeleno poslovanje i ostale.

Ponedjeljak, 13.06.2022.detaljnije

Nova pobjeda briljantnog mladog matematičara Patrika Čudića

Patrik Čudić iz Zagreba četvrti je put postao prvak Hrvatske u mentalnoj aritmetici ALOHA.

Utorak, 07.06.2022.detaljnije

Legendarni Zlatko Šešelj u Zagrebu konačno pokreće i osnovnu školu: ‘Odgajat ćemo ljude koji se usuđuju postavljati pitanja’

'Roditeljska funkcija je prije svega u potpori. Da otvore čitav niz vrijednosti svog djeteta, da pronađu u čemu je ono dobro i to potiču, a ne da se bave školskim poslom. Čime ćemo se onda mi baviti?', osvrće se Šešelj na pogrešno ustaljene obrasce - zove ih pobrkanim lončićima - da roditelji s djecom doma odrađuju školski posao

Petak, 03.06.2022.detaljnije

PhishAR i Delta Reality organiziraju besplatnu AR/VR development edukaciju

Metaverse svjetove možda je još teško zamisliti, ali najveće tehnološke kompanije svijeta već neumorno rade da zamisli postanu stvarnost, čime i cijela industrija dobiva novi zamah. Međutim, stručnjaka za AR/VR development nedostaje, a kako bi to promijenile dvije uspješne tvrtke hrvatskih osnivača pokreću besplatne radionice.

Srijeda, 01.06.2022.detaljnije

Vrtićarci upoznaju važnost pčela

Djecu od malih nogu treba upoznavati s važnošću pčela. Najbolji je to način da ne razviju strah od kukaca, te da zavole sitna bića zaslužna za mnogo dobroga u prirodi.

Petak, 27.05.2022.detaljnije