Arhiva vijesti

Traži

Upisi u glazbene tečajeve na Črnomercu

Na zagrebačkom Črnomercu u tijeku su upisi u glazbene tečajeve Music Playa. Ta glazbena škola s tradicijom dugom trideset i dvije godine nudi velik izbor glazbenih edukacijskih programa za polaznike raznih dobnih skupina i glazbenog predznanja.

Petak, 09.09.2022.detaljnije

Prvašiće treba poticati da STEM nastave istraživati vođeni znatiželjom i igrom

Roditelji trebaju poticati prvašiće da razvijaju zanimanje za STEM. Djeca se od najmanjih nogu susreću s mnogim stvarima i pojavama vezanima uz znanost, tehnologiju, inženjerstvo i matematiku. Tijekom vrtića svijet otkrivaju vođeni znatiželjom i igrom, no kretanje u školu donosi im drugačiji pristup učenju. Kako se tada ne bi počeo gubiti njihov interes za STEM, hrvatski su STEM ambasadori njihovim roditeljima dali niz korisnih savjeta.

Utorak, 30.08.2022.detaljnije

SUPERPRODAVAČ: 28 vrhunskih predavača otkrivaju kako se pripremiti za kupce budućnosti

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 20. i 21.10.2022. održat će se dvanaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Četvrtak, 18.08.2022.detaljnije

Besplatno osposobljavanje za rukovatelje viličarom

Učilište Lumen nudi besplatno osposobljavanje putem Vaučera za rukovatelje viličarom u skladišnom prostoru

Četvrtak, 04.08.2022.detaljnije

S Tehničkim veleučilištem u Zagrebu do uspješne karijere

Tehničko veleučilište u Zagrebu, najveće veleučilište u Republici Hrvatskoj, na kojem studira preko 4200 zadovoljnih studenata, otvorilo je elektroničke prijave za redovite i izvanredne Politehničke diplomske stručne studije koje traju od 18. srpnja 2022. do 20. rujna 2022.

Četvrtak, 21.07.2022.detaljnije