Arhiva vijesti

Traži

PhishAR i Delta Reality organiziraju besplatnu AR/VR development edukaciju

Metaverse svjetove možda je još teško zamisliti, ali najveće tehnološke kompanije svijeta već neumorno rade da zamisli postanu stvarnost, čime i cijela industrija dobiva novi zamah. Međutim, stručnjaka za AR/VR development nedostaje, a kako bi to promijenile dvije uspješne tvrtke hrvatskih osnivača pokreću besplatne radionice.

Srijeda, 01.06.2022.detaljnije

Vrtićarci upoznaju važnost pčela

Djecu od malih nogu treba upoznavati s važnošću pčela. Najbolji je to način da ne razviju strah od kukaca, te da zavole sitna bića zaslužna za mnogo dobroga u prirodi.

Petak, 27.05.2022.detaljnije

Radionice IMPACT Poduzetništva provode se od 2015. godine u Gradu Zagrebu s ciljem uvođenja mladih osoba u svijet impact poduzetništva i poduzetništva općenito

Program je osmišljen kao set radionica na kojima će polaznici dobiti praktične korake u procesu razvijanja svojih poduzetničkih ideja.

Srijeda, 25.05.2022.detaljnije

Djeca i mladi mogu pridonijeti očuvanju biološke raznolikosti

U povodu Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode koji se obilježavaju danas, biolozi iz Bioteke, udruge za promicanje biologije i srodnih znanosti, pozvali su djecu i mlade da se uključe u očuvanje biološke raznolikosti.

Ponedjeljak, 23.05.2022.detaljnije

Međunarodni dan bioraznolikosti u Zoološkom vrtu Grada Zagreba

U nedjelju 22. svibnja 2022. godine diljem se svijeta obilježava Međunarodni dan bioraznolikosti, a u Hrvatskoj se taj dan obilježava i Dan zaštite prirode.

Petak, 20.05.2022.detaljnije