Arhiva vijesti

Traži

Interaktivna edukativna radionica: 'Organizacijskom kulturom do otpornosti i održivog rasta'

Način rada: interaktivna edukativna radionica, kratka tumačenja ključnih koncepata, vježbe i praktična primjena na primjerima iz poslovne prakse polaznika, feedback i savjeti edukatorice.

Srijeda, 01.03.2023.detaljnije

Konferencija GREENDUSTRY 4.0 - The way to sustainability - 9. Lean Spring Summit konferencija

Riječ je o dvodnevnoj konferenciji gdje će renomirani multidisciplinarni govornici i stručnjaci na području znanosti predstaviti nove trendove, ideje i inovacije novog doba te obrađivati temu zelene industrije. Također, poznata hrvatska poduzeća predstavit će Case Study-e svojih transformacija, optimizacija u LEAN-u i Green rješenja.

Ponedjeljak, 27.02.2023.detaljnije

Šest ideja kako pametni telefon koristiti za STEM

Pametni je telefon djeci i mladima veći dio dana u rukama ili nadohvat njih. Svjesni te činjenice, ali i vrste sadržaja koje mladi konzumiraju putem mobitela, hrvatski STEM ambasadori njihovim roditeljima savjetuju da potraže aplikacije pomoću kojih djeca i mladi na zanimljiv način mogu proširiti svoje znanje iz STEM područja.

Ponedjeljak, 27.02.2023.detaljnije

Dječji vrtići sve posvećeniji ranoj poduci djece matematičkim vještinama

U dječjim se vrtićima sve veća pozornost pridaje ranoj poduci djece matematici. Neuroznanstvenici ističu da je predškolska dob kod djece ključno razdoblje za razvoj kognitivnih vještina, a Nacionalni kurikulum za rani i predškolski odgoj i obrazovanje matematičku kompetenciju svrstava među osam ključnih kompetencija za cjeloživotno učenje.

Srijeda, 22.02.2023.detaljnije

Dječji vrtić Čigra postao dio Grupacije Klett

Preuzimanjem Dječjeg vrtića Čigra Grupacija Klett želi pridonijeti razvoju predškolskog obrazovanja u Hrvatskoj. Vrtići Grupacije poštuju individualni pristup svakom djetetu te potiču njegov razvoj korištenjem suvremenih obrazovnih sadržaja i digitalnih alata.

Srijeda, 08.02.2023.detaljnije