Arhiva vijesti

Traži

Besplatna radionica 'Prilike financiranja iz EU proračuna' u Rijeci

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na radionicu Prilike financiranja iz EU proračuna, koja će se održati 24. studenog 2022. na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u prostoriji F-141. Radionicu će voditi Maria Grbac i Ana Jerković, stručnjakinje iz Riječke razvojne agencije Porind.o.o.

Utorak, 22.11.2022.detaljnije

Jednodnevna radionica za razvoj vještina u području upravljanja projektima - Project Management Workshop

Neprofitna organizacija koja okuplja entuzijaste iz područja upravljanja projektima – IPMA Hrvatska, i ogranak za mlade projektne menadžere – Young Crew Croatia, već nekoliko godina zaredom organiziraju Project Management Workshop, radionicu koju vode profesionalni i iskusni voditelji projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima.

Petak, 28.10.2022.detaljnije

Dan stručne prakse, karijera i volontiranja MEET & GREET

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Dan stručne prakse, karijera i volontiranja MEET & GREET, koji će se održati u prizemlju Filozofskoga fakulteta u Rijeci u srijedu, 26. listopada 2022. od 9:00 do 13:00 sati.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia nagrađuju najbolje u upravljanju projektima - Project Management Awards 2022

Već osmu godinu zaredom u organizaciji IPMA Hrvatske i Young Crewa Croatia, održava se dodjela nagrada za najistaknutije projekte i njihove voditelje te istraživače - Project Management Awards.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije

AWT, posao.hr i Hitra produkcija dokumenata imaju najbolje B2B prodavače

U organizaciji portala Poslovni savjetnik u zagrebačkom kongresnom centru Antunović održala se dvanaesta po redu konferencija Superprodavač. U tri kategorije dodijelile su se godišnje nagrade „B2B Superprodavač godine“. Nagradu „B2B Superprodavač godine“ primili su Saša Kolenko iz tvrtke AWT International, Ines Bokan iz tvrtke Oglasnik grupacije/Posao.hr, te Saša Podolšak iz tvrtke Hitra produkcija dokumenata.

Ponedjeljak, 24.10.2022.detaljnije