Arhiva vijesti

Traži

Vrhunski mentori dolaze na Young Lions School u Rovinju – prijave su još u tijeku

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine 2. travnja na Danima komunikacija predstavlja Young Lions School, uz profesore kakve ste oduvijek željeli.

Utorak, 25.02.2020.detaljnije

Vodeći kreativci svjetskih top-lista družit će se s nama na danima komunikacija

Forbes i The Drum uvrstili su ih među top 25 svjetskih kreativaca – Rei Inamoto i Merlee Jayme na glavnoj festivalskoj pozornici otkrit će što je potrebno kako biste uspjeli, a potom i ostali zapamćeni u eri hiperprodukcije i jednoličnosti.

Srijeda, 19.02.2020.detaljnije

10. i 11. ožujka u hotelu The Westin održat će se PREMIUM prodajna edukacija za direktore, voditelje prodaje i Key Account Managere

Prodaja je danas sve. Prodajom se bave i oni koji nisu svjesni da se njome uopće bave. Želite sa sastanka otići tako da ste maksimalno povećali ratu zaključivanja poslova? Želite da baš vaš projekt dobije zeleno svjetlo?

Utorak, 18.02.2020.detaljnije

U pripremi je registar svih koji su diplomirali u zadnjih 40 godina, svaka lažna diploma bit će otkrivena!

Ima tako tih nekih ljudi, znaju svi bar nekoga, koji se kite akademskim titulama, ali redovito stanu zamuckivati kad ih se pita tko im je bio cimer u domu, s kim su studirali, i znaju li ovoga ili onoga profesora...

Četvrtak, 13.02.2020.detaljnije

Na Danima komunikacija predviđamo budućnost odnosa s javnošću

PR lideri na Danima komunikacija! Jedna od najutjecajnijih osoba globalne industrije odnosa s javnošću – Paul Holmes i višestruko nagrađivani komunikacijski ekspert David Orlic otkrivaju što donosi budućnost i kako se pripremiti za izazove.

Srijeda, 12.02.2020.detaljnije