Kontakt podaci

Magistra

Magistra
Trierska7
52100 Pula

Tel: 052 213 977
Fax: 052 213 977

E-mail: [email protected]
Web: www.ustanovamagistra.hr

O ustanovi

Dadilja

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za zanimanje Dadilje, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Instruktor fitnesa u teretani

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za Instruktora/-icu fitnesa u teretani, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Instruktor grupnog fitnesa uz glazbu

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za Instruktora/-icu grupnog fitnesa uz glazbu, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH

Mjesto: Puladetaljnije

Kuhar wellness i dijetalne kuhinje

Vrsta obrazovanja: Stručno usavršavanje za zanimanje Kuhara/-ice wellness i dijetalne kuhinje, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Maser

Program stručnog osposobljavanja za poslove Masera, odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i Europskim...

Mjesto: Puladetaljnije

Njegovatelj starijih i nemoćnih osoba

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za zanimanje Njegovatelja/-ice starijih i nemoćnih osoba, odobreno od Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Pčelar

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za zanimanje Pčelara/-ice, odobreno od Ministarstva znanosti, prosvjete i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Pomoćnik u nastavi u radu s učenicima s teškoćama

Vrsta obrazovanja: Stručno osposobljavanje za zanimanje Pomoćnika/-ice u nastavi u radu s učenicima s teškoćama, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije

Vegetarijanski kuhar

Vrsta obrazovanja: Stručno usavršavanje za zanimanje Vegetarijanskog/-e kuhara/-ice, odobreno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Mjesto: Puladetaljnije