M.B. Seminar d.o.o.

Tvrtka M.B. SEMINAR d.o.o. nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva profesionalaca usmjerenih na pružanje usluga u organiziranju poslovnih edukacija, informiranja i izdavanja publikacija. Naša vodilja u poslovanju je osigurati vam uvijek aktualne i stručne edukacije i tiskana izdanja sa renomiranim predavačima, autorima i stručnjacima iz prakse.

Pratimo zakonske promjene, potrebe i trendove na tržištu i osiguravamo vam najbolja znanja i praktična rješenja u obliku seminara, intenzivnih tečajeva, radionica, poslovnih skupova i drugih stručnih edukacija namijenih svim poduzetnicima, javnoj upravi, ali i fizičkim osobama kroz razne tečajeve i događanja.

U vrijeme kada je svaka poslovna informacija od neprocjenjive važnosti, a vremena za istraživanje i provjeru dobivenih podataka sve manje, pomoći ćemo vam u traženju pravog odgovora i pružiti točne, sažete i praktične informacije.

S namjerom stvaranja boljeg poslovnog okruženja, novih prilika i ideja svakom klijentu nudimo kvalitetnu i prihvatljivu uslugu poslovnog savjetovanja iz različitih područja. U suradnji s našim vanjskim suradnicima prilagođavamo se zahtjevima klijenata u organizaciji edukacija.

Visoka radna etika, profesionalnost, analitičnost i kreativnost najvažnije su karakteristike našeg tima.

Izaberite poslovnog partnera kojem vjerujete – seminar.hr!

Pošalji upit

Kontakt podaci

M.B. Seminar d.o.o.

M.B. Seminar d.o.o.
F. Folnegovića 6d
10000 Zagreb

Tel: 01 5814 777

E-mail: [email protected]
Web: www.seminar.hr

O ustanovi