Zona znanja d.o.o. - za poduku i poslovno savjetovanje

 

Želiš studirati na Harvardu? Ili je Princeton baš za tebe? Dvoumiš se između Stanforda i Yalea?

Zona znanja pripremit  će te za najljepše godine u životu tijekom kojih ćeš steći doživotne prijatelje, neprocjenjive kontakte, znanje i iskustvo. Saznaj od naših stručnjaka iz prve ruke kako postati studentom nekog od najboljih svjetskih sveučilišta.

Prijavi se! 

Iskoristi priliku koja se po prvi puta pruža u Hrvatskoj i uči od najboljih! Stručnjaci s Harvarda i ostalih najboljih svjetskih sveučilišta ovdje su kako bi ti pomogli u ostvarenju ambicija. Tvoj uspjeh naš je cilj.

Zona znanja je osnovana radi pripreme, edukacije i savjetovanja onih koji žele nastaviti svoje školovanje na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta. U nastavku donosimo priču i poruku direktorice Zone znanja. 

Mirela Mrvelj

Nekad davno, mogućnost studiranja na Harvardu činila mi se otprilike jednakom kao recimo mogućnost odlaska na vikend na Mjesec. Surfajući po internetskim stranicama najboljeg od najboljih, mislila sam "ma to je samo za djecu bogataša i za štrebere". Nisam se prijavila.

Jednog ljetnog dana 2006. godine, na kavi u Zagrebu, poznanik mi je spomenuo kako se upravo vratio s - Harvarda. Mojim pitanjima nije bilo kraja i nakon kave, koja se pretvorila u dvosatno ispitivanje, odluka je pala. Tog dana sam odlučila - prijavit ću se, dat ću sve od sebe pa kud puklo da puklo. Godinu dana kasnije, pakirala sam se za put na Harvard i danas s ponosom mogu reći da sam jedna od rijetkih u Hrvatskoj s diplomom najboljeg sveučilišta na svijetu. I ne, nije mi prosjek ocjena bio 5.0 i ne, nisam se rodila sa srebrnom žlicom u ustima. Dakle, ja sam živi dokaz da se sve može kad se hoće :)

Jedna stvar me bockala tijekom cijelog vremena studija - bila sam jedina iz Hrvatske. Zašto? Dobila sam stipendiju koja je pokrivala troškove studija, puta i boravka, ali su još dvije takve za studente iz Hrvatske te godine ostale neiskorištene. Znači, nije bio problem u novcu - nitko drugi nije bio primljen.

Nisu naši studenti niti glupi niti neobrazovani, to odgovorno tvrdim, jer se dobro sjećam svojih kolega iz školskih klupa. Međutim, hrvatski i europski obrazovni sustav općenito, znatno se razlikuju od američkog. Dakle, uz jaku motivaciju, potrebna je temeljita priprema. To studentima ovdje nije bilo dostupno pa sam odlučila iskoristiti znanje, iskustvo i kontakte koje sam uspostavila u inozemstvu i osnovati centar za sveobuhvatnu pripremu studenata za upis upravo na najbolja sveučilišta u svijetu. Tako je nastala Zona znanja.

Nadam se da će se idućih godina broj studenata iz Hrvatske na Harvardu i ostalim vrhunskim sveučilištima povećati, a ako ste i vi jedni od onih koji tamo žele stići, pozivam vas da nam se pridružite.

Mirela Mrvelj

Naša poruka učenicima, studentima i onima koji će to tek postati je:

UČITE OD NAJBOLJIH! STRUČNJACI S HARVARDA I OSTALIH NAJBOLJIH SVJETSKIH SVEUČILIŠTA OVDJE SU ZA VAS KAKO BI VAM POMOGLI U OSTVARENJU VAŠIH AMBICIJA.

Naše učionice smještene su u centru Zagreba i pružaju ugodan ambijent za učenje. Prema potrebi organiziramo tečajeve i u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku. Ukoliko se želite pripremiti za upis upravo u vašem gradu, pišite nam na [email protected]

Osim pripremnih tečajeva, pružamo i usluge individualnog savjetovanja koje prati sve elemente prijave. Organiziramo i privatnu poduku, a možete se ciljano uključiti u pojedine dijelove nastave koji odgovaraju vašem predznanju i budućim potrebama.

Posebne ponude za sveobuhvatnu pripremu:

  • Smart  paketi 
Većina fakulteta traži polaganje najčešće dva standardizirana ispita u procesu prijave. Ispite uvijek najbolje prolaze oni koji se za njih kvalitetno pripreme. U Zoni znanja ti nudimo mogućnost najkvalitetnije pripreme za sve standardizirane ispite i zato smo kreirali Smart pakete koji će ti uštedjeti vrijeme i novac.
  • Expert paketi
Expert paketi uključuju pažljivo kreirane programe sukladno individualnim potrebama kandidata. Osobni mentori će te pratiti, savjetovati i pripremati za polaganje ispita, za intervjue, kvalitetne eseje i sve ostale korake koji će te dovesti do upisa na željeni fakultet.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Zona znanja d.o.o.

Zona znanja d.o.o.
Zvonimirova 2
10 000 Zagreb

Tel: 01 4843 165
Fax: 01 4843 166

E-mail: [email protected]
Web: www.zona-znanja.hr

O ustanovi