Veleučilište VERN'

O ustanovi:
Veleučilište VERN' je privatna visokoškolska ustanova s 20-godišnjom tradicijom djelovanja u visokom obrazovanju i 10-godišnjom tradicijom u provođenju prijediplomskih i diplomskih studija u obrazovanju za poduzetništvo. Cilj nam je osposobiti studente za uspješno pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata odmah nakon stjecanja diplome, aktivan doprinos stvaranju nove vrijednosti i dinamičan razvoj profesionalne karijere od prvog dana zaposlenja, te ambiciozan nastavak akademskog poslijediplomskog obrazovanja i daljnji razvitak stručnih i znanstvenih kompetencija.

Na prijediplomskoj razini VERN' provodi tri studija:
Ekonomija poduzetništva (180 ECTS)
Poslovna informatika (180 ECTS)
Turistički i hotelski menadžment (210 ECTS)

Na diplomskoj razini VERN' provodi pet studija:
Poduzetnički menadžment (120 ECTS)
Upravljanje poslovnim komunikacijama (120 ECTS)
Računovodstvo i financije (120 ECTS)
Menadžment održivog razvoja u turizmu (120 ECTS)
IT menadžment (120 ECTS)

Na VERN'u se izvode i programi za cjeloživotno obrazovanje. EU Executive program, inovativan je proizvod na tržištu namijenjen obrazovanju poslovnih ljudi, a priprema ih za poslovanje na tržištu Europske unije.

Ostale edukativne programe provodi Zagrebačka škola za menadžment, članica Grupe VERN': program stručnog usavršavanja za turističke animatore i organizatore događanja, stručni ispit za turističkog vodiča te stručni ispit za voditelja poslovnice. Programi se upisuju u radnu knjižicu, a nastavu izvode predavači sa Zagrebačke škole za menadžment - VERN' i ostali stručnjaci s područja koja se obrađuju.

VERN' surađuje s mnogim srodnim visokim učilištima u inozemstvu, poput Sveučilišta St. Gallen, slovenskog Fakulteta za komercijalne i poslovne znanosti, Katoličkog sveučilišta Milano, finskog Sveučilišta Vaasa, belgijskog UBI-ja, te Veleučilišta Gornje Austrije. Suradnja podrazumijeva i razmjenu studenata te mogućnost nastavka školovanja na nekoj od tih obrazovnih ustanova.

Od 2009. godine, VERN' je i punopravni član EFMD-a (European Foundation for Management Development) te je za sada jedina privatna visokoobrazovna institucija iz Hrvatske članica tog udruženja. Usto je i prva te jedina hrvatska visokoškolska ustanova koja je već dvije godine za redom nositeljica titule Superbrands Croatia.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Veleučilište VERN'

Veleučilište VERN'
Trg bana Josipa Jelačića 3
10000 Zagreb

Tel: 01 4881 832
Fax: 01 4881 830

E-mail: [email protected]
Web: www.vern.hr

O ustanovi