V.V.Butković - Škola stranih jezika

  • program za djecu vrtićke dobi (4 i 5 godina)
  • program za djecu predškolske dobi (5 i 6 godina)
  • gostujuća predavanja izvornih govornika
  • stalan kontakt s roditeljima
  • priprema za gimnaziju
  • poseban program za rad s talentiranom djecom
  • grupe oformljene prema uzrastu, stupnju znanja i sposobnosti polaznika
  • rad u grupama do 10 polaznika

U svakoj učionici je moguć pristup internetu, što nam, uz projektore koje redovito koristimo u prezentiranju gradiva, uvelike obogaćuje nastavu.

U prostoru naše škole imamo knjižnicu na stranim jezicima čiji fundus je povećan na oko 1500 knjiga svih jezika koje podučavamo (tome ste zaslužni Vi i Vaš izuzetan odaziv na čitanje).

U prostoru naše škole postoji internet kutak koji se može koristiti za prikupljanje informacija vezanih uz strane jezike i kulture kojima Vas podučavamo. Kutak je opremljen i printerom i svim potrebnim priborom da pronađene podatke ponesete kući. U školi je uvijek dežurna jedna od profesorica kako bi pomogla i, naravno, nadzirala korištenje interneta.

Postoji i kreativna radionica, koja je, kao i internet kutak, potpuno besplatna za naše polaznike, a kojoj je cilj pokazati našim marljivim klincima kako se opustiti nakon napornog tjedna i kako, osim pametnim glavama, mogu puno toga lijepoga učiniti i marljivim prstima. Rad u njoj je organiziran vikendom, pohađanje neobavezno, a teme nimalo vezane uz strane jezike, stoga očekujemo dobar odaziv!

Tijekom svakog radnog dana, u prostoru škole je moguće doći i učiti, napisati zadaću za školu (bilo koju zadaću za bilo koju školu) ili jednostavno čitati u miru kojeg ponekad u skučenim stanovima ili uz mlađu braću i sestre nemate. Povećanje prostora omogućilo nam je da si ispunimo tu davnu želju i držimo otvorena vrata tijekom cijelog dana za sve željne znanja.

Pošalji upit

Kontakt podaci

V.V.Butković

V.V.Butković
Marije Jambrišak 8
10000

Tel: 01/3435-801

E-mail: [email protected]
Web: www.butkovic.eu

O ustanovi