Udruga Slobodni Maseri

Ulazeći sve više u svijet masaža i masera postali smo svjesni koliko je mnogo vremena uloženo u stjecanje pojedinih masažnih vještina, s koliko se pozitivne energije pristupamasažama, a koliko,niti pojedinciniti društvo općenito, nije svjesno važnosti i vrijednosti masaže kad je u pitanju očuvanje zdravlja i psihofizička ravnoteža.

Unatoč svojem specifičnom znanju, iskustvu i vještinama,brojni maseri danas su bez posla ili im je to na žalost tek drugi posao kako bi upotpunili svoju finacijsku situaciju.

Želeći to promijeniti, ukazati na vrijednost masaže, prvenstveno u dijelu preventive, te s ciljem okupljanja kvalitetnih masera,onih koji žele unaprijediti svoje znanjeili ga podijeliti s drugima,te onih koji žele naučiti masirati osnovana je "Udruga masera i ljubitelja masaže" skraćeno – Slobodni Maseri.

Sukladno tome, djelovanje Udruge usmjereno je u dva osnovna pravca: edukacija ipokretanje programa i projekata s ciljem osvješćivanja društva o vrijednosti masaže te uključivanje što većeg broja ljudi u programe masaže, posebno u dijelu korporativne i event masaže.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Udruga Slobodni Maseri

Udruga Slobodni Maseri
Sveti Duh 34
10000 Zagreb

Tel: 01 3094 448
Fax: 01 3906 512

E-mail: [email protected]
Web: www.slobodnimaseri.hr

O ustanovi