TEB Informatika d.o.o.

ISKUSTVO
Poslujemo sa više od 50 godina tradicije i iskustva što je iznimno ne samo u našim granicama. Upravo je to dugogodišnje iskustvo i stručnost naših projektanata jamstvo pouzdanosti, cjelovitosti i funkcionalnosti projekata i rješenja koje u suradnji s našim korisnicima definiramo, realiziramo i održavamo uporabom zadnje generacije informatičke tehnologije.

RJEŠENJA
Iskustvo i referentne instalacije odnose se na sve vrste programskih rješenja od klasičnih poslovno-financijskih, proizvodno-tehnoloških, integriranih proizvodno-poslovnih do sustava za podršku odlučivanju, osobito na području gospodarenja cestama.
Moramo posebno naglasiti da nas je dugogodišnje iskustvo i reference na uspostavi suvremenog i učinkovitog, računalom podržanog, sustava gospodarenja i upravljanja cestovnom mrežom RH, svrstalo na sam vrh projektnih kuća u Republici Hrvatskoj.
Rano smo prepoznali ulogu i značaj GIS tehnologije, ne samo za manipulaciju i vizualizaciju prostornih podataka, već kao idealni alat za sistem integraciju i podršku sustavu odlučivanja unutar integralnih informacijskih sustava.
GIS kao "mainstream", a ne autonomni podsustav, temelj je našeg promišljanja razvoja i implemetacije GIS tehnologije.

RAZVOJ
Projektni tim, naslanjajući se na dugogodišnju tradiciju kuće, ali i na nove tehnologije, metode i principe, razvojem obuhvaća sve faze informatizacije poslovnih sustava po sistemu 'ključ u ruke': analiza, design, razvoj, implementacija, školovanje korisnika, održavanje sustava.
Neprekidnim ulaganjem u znanje, školovanjem zaposlenih, investiranjem u opremu kao i praćenjem dinamičkog razvoja informacijske tehnologije u tehnološkoj smo sadašnjici čime smo u mogućnosti realno udovoljiti svim zahtjevima svojih korisnika.

PODRŠKA
U koncepciji kontinuirane brige za naše korisnike i cjelovitost rješenja posebnu pažnju posvećujemo podršci korisnicima, kako bi programska rješenja zaista zaživjela na obostrano zadovoljstvo kako nas projektanata tako i korisnika naših rješenja.
Podrška korisnicima u svim fazama razvoja, implementacije i produkcije temelj je na kojem gradimo povjerenje i zajedničko zadovoljstvo uspjeha.

EDUKACIJA
U skladu s našom željom da ukazano nam povjerenje opravdamo kompletnom uslugom, permanentno obrazovanje kako naših projektanata tako i korisnika predstavlja osnov našeg uspjeha.
U fazi smo osnivanja školskog centra slijedeći Intergraph IMGS u uspostavi Authorised Training Center kao autorizirani partner u Republici Hrvatskoj.


TEB Informatika
– područja djelatnosti:

  • Poslovni informacijski sustavi
  • Integralni informacijski (poslovno-tehnološki) sustavi
  • Sustavi gospodarenja cestama
  • Geo-informacijski sustavi

Naša dugogodišnja suradnja s Intergraphom rezultirala je 2004. godine proglašenjem Principal Registered Solution Providerom (RSP) za Republiku Hrvatsku. Naš tim certificiranih stručnjaka, razvojnih inženjera i predavača garancija su kvalitete usluga vezanih uz GeoMedia tehnologiju, glavnu liniju programskih proizvoda tvrtke Intergraph.
Obrazovni program slijedi službenu metodologiju i materijale od strane Intergrapha, a uključuje tečajeve za sljedeće proizvode:

  • GeoMedia
  • GeoMedia Professional
  • GeoMedia Web Map

Osim standardnih tečajeva pružamo usluge obuke po projektima – prema specifičnim zahtjevima korisnika.

Pošalji upit

Kontakt podaci

TEB Informatika d.o.o.

TEB Informatika d.o.o.
Vončinina 2/IV
10000 Zagreb

Tel: 01/4602-333
Fax: 01/4602-323

E-mail: [email protected]
Web: www.teb-informatika.hr

O ustanovi