SPK Fothia

SPK Fothia

"Fothia" boulder stijena za penjanje rezultat je entuzijazma penjača i njihove želje da u Zagrebu sportsko penjanje dobije boulder dvoranu koja će zadovoljavati prohtjeve svih penjača.

Ovdje mogu trenirati sportski penjački, alpinisti, alpinistička društva, boulderaši i svi ostali koji se žele upoznati sa slobodnim penjanjem, naučiti ovaj zanimljiv sport ili jednostavno doći i izabrati "bouldering" ili "climbing" kao razonodu, odmor ili odušak od posla.

"Fothia" boulder dvorana je jednako dobra za pripremu za penjanje na stijeni kao i za boulderiranje. Raznovrsnost smjerova podijeljenih po bojama pruža mogućnost početnicima da se uče penjačkim tehnikama a profesionalcima da napreduju i pomiču svoje granice u izdržljivosti, snazi, ravnoteži, tehnici i mentalnoj sposobnosti na stijeni. U ovoj dvorani možete, naime, napraviti idealan trening za duže sportske smjerove ali isto tako i kratke balvane sa par teških pokreta. Cijeli krug oko penjačke dvorane ima čak 50 metara a stijena je koncipirana tako da se može proći bez da se silazi na strunjače.
Ako ste novi u penjanju nemojte se obeshrabriti, voditelji dvorane pokazati će vam osnove i pomoći će vam stručnim savjetima. Svaka 2 tjedna, isto tako, održavati će se uvodni treninzi za sportsko penjanje za početnike gdje ćete naučiti sve što vam je potrebno za samostalno treniranje.

Pošalji upit

Kontakt podaci

SPK Fothia

SPK Fothia
Poljana Jurja Andrassyja 10
10 000 Zagreb

Mob: 095/528-2717

E-mail: [email protected]
Web: www.fothia.hr

O ustanovi