Spin Studio - Centar za obrazovanje odraslih

Od svog osnivanja 1990. godine Spin STUDIO - Centar za obrazovanje odraslih je neprestano razvijao i unapređivao svoju djelatnost od opremanja učionica i osmišljavanja tečaja, do stručnog usavršavanja predavača. Danas je izrastao u vodeći Studio za informatičko osposobljavanje u istočnoj regiji.

Spin STUDIO je Microsoft Authorized Training Center - ATC (Microsoft-ov ovlašteni centar za obuku), te kao takav udovoljava strogim uvjetima koje ima Microsoft glede opremljenosti učionice, obučenosti predavača, kvalitete izvođenja plana i programa obučavanja na Microsoft-ovim programima.

Iza nas nisu samo protekle godine rada, nego i nekoliko tisuća zadovoljnih polaznika koji su završili neke od naših tečaja, a čije smo želje i potrebe za informatičkim znanjima tijekom proteklih godina znali i uspjeli pogoditi i zadovoljiti. U pripremi nastave i trening materijala, kao autorizirani edukacijski centar najvećih svjetskih proizvođača softvera, te se koristimo isključivo njihovim autoriziranim nastavnim planovima i materijalima uz preporuke Hrvatskog Andragoškog društva. Sve to usmjereno što većoj direktnoj primjenjivosti usvojenog znanja u obavljanju radnih zadataka koje pred sve nas postavlja moderna tržišna utakmica.

Prema modelu cjeloživotnog obrazovanja, Spin Studio pruža usluge formalnog obrazovanja (kroz verificirane programe sa pravom upisa stečenog zvanja u radnu knjižicu odobrene od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa) , te neformalnog obrazovanja kroz niz informatičkih seminara.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Spin Studio

Spin Studio
Županijska 15/II
31000 Osijek

Tel: 031/203-020
Fax: 031/203-019

E-mail: [email protected]
Web: studio.spin.hr

O ustanovi