Snowboard klub Ogulin

Mi smo grupica što mladih što starijih boardera koji su prepoznali svu ljepotu ovog sporta i odlučili ga malo "oživjeti" na Bjelolasici. Kako je svima poznato Bjelolasica je Hrvatsko najveće, najljepše i najbolje skijalište, ali nažalost, pošto se neki velegrad ne nalazi blizu nje, nije dovoljno razvijena poput Sljemena ili Platka, makar ima mnogo veće mogućnosti. Kako je nama dosadilo bacati ogromne novce da bi se na nekim malim Slovenskim skijalištima vozili po snowboard stazama, organzirali smo se u Klub s ciljem promicanja i razvijanja snowboarda na Bjelolasici i šire.

Uz to ćemo podučavati nove boardere kako se nebi sami morali mučiti i kako nebi naučili voziti na krivi način, što bi moglo rezultirati strašnim bolovima od padova i neadekvatne opreme, te odbojnosti prema ovom sportu.

Uz gore navedeno, imamo nekoliko talentirnih boardera s kojim radimo na freestyle disciplinama i koji bi sa svojom upornošću i trudom mogli puno postići u svijetu snowboarda, te konkurirati mladim Rječanima i Zagrepčanima.

Sjedište Kluba je Lomošćanska cesta 14, to je na glavnoj cesti kada napustite autoput i krenete prema Bjelolasici, a na istoj adresi je i servis motora Moto Extreme. Tamo se možete prije ili poslije bordanja učlaniti u Klub ili iznajmiti opremu!

Pošalji upit

Kontakt podaci

Snowboard klub Ogulin

Snowboard klub Ogulin
Lomošćanska cesta 14
47300 Ogulin

Tel: 098/829-322
Fax: 047/811-390

E-mail: [email protected]
Web: www.snowboard-ogulin.hr

O ustanovi