Snowboard klub Nine

Snowboard klub Nine

Snowboard je sport koji danas u velikoj mjeri zaokuplja pažnju mladih - atraktivan je, dinamičan i uzbudljiv. Mladi sve više u njemu prepoznavaju način na koji bi se mogli izraziti, zabaviti i družiti. Perspektiva snowboarda leži u tom što je u Hrvatskoj relativno mlad i još nerazvijen sport, koji sa sobom donosi i brojne, još uvijek neiskorištene mogućnosti za njegov razvoj i adekvatnu promociju.

Sve češće se na skijalištima susreću mnogi mladi ljudi koji prve korake na snowboardu uče sami i gotvo cijelog života ostaju samouki. Naša je želja da snowboard dignemo na višu razinu, te da mu posvetimo dužnu pažnju koja je sve ove godine bila rezervirana isključivo za skijanje.

Kao dio programa S.K."Nine" izdvajamo školu snowboarda na Platku, koja od 2002.g. (do 2004. pod drugim imenima) aktivno djejuje tokom zimskih mjeseci, te koja je svojom strukturom i stručnim vodstvom prilagođena različitim dobnim skupinama, te stupnjevima predhodno stečenog znanja polaznika iste.

Stručno vodstvo je jedan od vidova rada s boarderima, kojemu je svrha unaprijeđivanje svih tehnika vožnje snowboarda i treiranja takmičara.

Među ostalim aktivnostima S.K."Nine" organizira treninge, suhe treninge na trampolinu, izlete, kampove te razna natjecanja.

Izrazita želja našeg kluba jest stvaranje generacije profesionalnih i vrhunskih boardera koji će se pamtiti po kvaliteti i ostvarenim rezultatima.

I na kraju, u hrvatskom sportu ostao je velik prostor, na žalost (ili sreću) još nepopunjen, kojem nedostaju dobri i uporni boarderi. Mnogi članovi "Nine"-a pokazuju izrazit interes i sposobnosti koje su bitan predujet za popunjavanje tog prostora.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Snowboard klub Nine

Snowboard klub Nine
Škurinjskih žrtava 18
51000 Rijeka

Tel: 091/7820-410

E-mail: [email protected]
Web: www.snowboard-nine.hr

O ustanovi