RRiF Visoka škola za financijski menadžment

RRiF Visoka škola za financijski menadžment obogatila je hrvatski obrazovni sustav trogodišnjim stručnim studijem za računovodstvo i financije, potpuno prilagođenim Bolonjskom procesu.

Nakon završetka stručnog studija na RRiF Visokoj školi za financijski menadžment baccalaureusi stječu 180 ECTS bodova i naziv “stručnog prvostupnika ekonomije”, te postaju vrlo traženi financijski stručnjaci. Nakon studija osposobljeni su samostalno raditi na područjima financijskog menadžmenta, računovodstva i izvještavanja, kontrolinga i revizije, poslovnog savjetovanja i menadžerskog računovodstva. Takvi financijski stručnjaci potrebni su svuda, u trgovačkim društvima, bankama, osiguravajućim društvima i ustanovama, pa su za njih mogućnosti zapošljavanja velike.

Profesori, asistenti i stručni suradnici u izvođenju nastave objedinjuju teoriju i praksu. To potvrđuje i činjenica da su nositelji stručnih kolegija savjetnici RRiF-a, revizori i financijski stručnjaci iz gospodarstva.
Za nastavu je na raspolaganju 12 predavaonica, informatički kabinet, biblioteka i prostori za rad studenata.

Prednost u odnosu na druge jest i to što RRiF grupa svoje studente prati i nakon završetka studija - putem svojih stručnih časopisa, priručnika, seminara i savjetovanja i tako osigurava aktualizaciju njihova znanja. Također, ako se nađu pred poslovnim izazovom ili problemom, mogu se obratiti za stručni savjet ili konzultaciju savjetnicima RRiF-a koji su i njihovi dojučerašnji nastavnici.

Privatno školovanje studentima RRiF Visoke škole osigurava poseban status, daje im poticaj za učenje, napredovanje i usavršavanje.
Na RRiF Visokoj školi, školarina ne kupuje diplomu, nego znanje!

Pošalji upit

Kontakt podaci

RRiF Visoka škola za financijski menadžment

RRiF Visoka škola za financijski menadžment
Martićeva 29
10000 Zagreb

E-mail: [email protected]
Web: www.visoka-skola-rrif.hr

O ustanovi