Pučko otvoreno učilište Addenda

Pučko otvoreno učilište ADDENDA jedno je od prvih privatnih pučkih učilišta u Istri.

U svom radu, ADDENDA surađuje sa Istarskom razvojnom agencijom, Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj, Međunarodnom organizacijom poduzetnica i poslovnih žena – BPW – Prvi hrvatski klub Pula, Udrugom računovođa i financijskih djelatnika Istre, Centrom za informatičku izobrazbu Enigma, Trgovačkim društvom Creativa d.o.o. iz Zagreba, Fakultetom ekonomije i turizma dr. M. Mirković, Pula i sa mnogim drugim trgovačkim društvima i ustanovama.
U stalnom smo kontaktu sa gospodarskim subjektima i građanima na području Istre jer želimo realizirati usvajanje novih znanja i vještina koja će im omogućiti bolje i uspješnije obavljanje radnih zadataka te osobni razvoj. Na kraju nekih programa osposobljavanja, polaznici mogu dobiti verificirane certifikate.

U realizaciji programa ADDENDA koristi znanja i iskustva mnogih priznatih stručnjaka – vanjskih suradnika.

U suradnji sa stručnjacima a osluškujući potrebe korisnika sastavili smo mnoštvo programa iz različitih područja djelovanja:

Informatičko osposobljavanje:
Verificirali smo programe rada na računalima od osnova do rada u Windowsima, Wordu, Excelu. Kod nas možete naučiti i Access, Powerpoint, Outlook, savladavanje Interneta, Photoshop, izradu Web stranica i marketing na Web stranicama, programiranje u Visual Basic-u, Java programiranje itd.

Radionice za poduzetnike:
Poduzetnicima smo namijenili radionice koje će im omogućiti da uspješnije obavljaju svoje radne zadatke: Kako pokrenuti vlastiti posao, kako napraviti financijski i poslovni plan te program u kojem poduzetnici usvajavu osnove računovodstva i lakše komuniciraju sa svojim knjigovođama.

Radionice namjenjenje managerima:
U tim se radionicama manageri usavršavaju u boljoj komunikaciji, upoznaju procese koji djeluju na odlučivanje, motivaciju, vođenje, način rješavanja konflikata, uče kako upravljati vremenom, kako utjecati na veću djelotvornost, kako izbjeći stres i još mnogo toga.

Za građane:
Građanima smo namijenili sve gore navedene programe i još:
osposobljavanje i usavršavanje stranih jezika, knjigovodstva, usavršavanje poslovnih tajnica, zaštitu od požara, gašenje požara i spašavanje ljudi i imovine.

Obratite nam se s povjerenjem

Pošalji upit

Kontakt podaci

Pučko otvoreno učilište Addenda

Pučko otvoreno učilište Addenda
Amfiteatarska 2
52 100 Pula

Tel: 052 381 656
Fax: 052 223 503

E-mail: [email protected]
Web: www.uciliste-addenda.hr

O ustanovi