Privatna ekonomsko – poslovna škola - s pravom javnosti Varaždin

Privatna ekonomsko – poslovna škola

Privatna ekonomsko – poslovna škola s pravom javnosti Varaždin osnovana je Rješenjem Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa 22. svibnja 2006., smještena u Ulici Frana Supila 22 u Varaždinu.

Škola izvodi program za stjecanje srednje stručne spreme u području ekonomije i trgovine za zanimanje ekonomist i poslovni tajnik.

Suvremeni obrazovni koncept rada Privatne ekonomsko - poslovne škole obuhvaća sustavnu naobrazbu iz ekonomije, poslovnog prava, financija, računovodstva, poslovnog odlučivanja i planiranja, primjenu računalstva u poslovnim procesima te poslovnu komunikaciju na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.
Veliki dio komunikacije između učenika, profesora i roditelja odvija se elektronskim putem. U sklopu predmeta informatika učenici dobivaju sva znanja potrebna za polaganje ECDL ispita. Učenici su sami izradili školsku web stranicu (www.privatna.net) gdje se mogu pronaći svi podaci o školi. Na toj stranici roditeljima su putem posebne zaporke dostupne informacije o ocjenama, vladanju i učeničkim izostancima.
Metode rada usavršavamo kroz njihovo stalno preispitivanje – individualni pristup, mentorski rad, timski rad u malim grupama te upotreba suvremene tehnologije neke su od metoda kojima postižemo povezivanje i prožimanje svih školskih sadržaja i programa, svih učenika i nastavnika.
Prigodom upisa učenik se upoznaje sa svojim profesorom – mentorom koji ga vodi kroz cijelo školovanje. Mentori organiziraju konzultacije i instrukcije iz pojedinih predmeta za učenike kojima je to potrebno, čime se nastava indvidualizira u potpunosti. Također, uz razrednika mentori redovito kontaktiraju s roditeljima učenika.

Privatna ekonomsko – poslovna škola s pravom javnosti Varaždin predstavlja model nove škole s modernim pristupom učeniku i nastavi kako bi obrazovala nove generacije modernih poslovnih ljudi.


Pošalji upit

Kontakt podaci

Privatna ekonomsko – poslovna škola

Privatna ekonomsko – poslovna škola
Frana Supila 22
42 000 Varaždin

Tel: 042/200-334, 042/200-335
Fax: 042/200-334

E-mail: [email protected]
Web: www.privatna.net

O ustanovi