Miroras centar za osobni rast i razvoj

Miroras centar za osobni rast i razvoj edukacijski je centar koji održava NLP treninge visoke kvalitete koji po međunarodnim standardima ABNLP, IANLP i INHNLP asocijacija omogućavaju osobne promjene te rast i razvoj u sigurnom okruženju.

Što je NLP?
NLP je umjetnost i znanost o osobnom uspjehu. NLP će vas naučiti kako riješiti prepreke u vama samima koje vas sprečavaju da ostvarite željene životne ciljeve. Naučiti će vas vještine i znanja kako se bolje razumjeti iako smo različiti, kako kreirati život u skladu s vlastitim željama i pokrenuti ga u željenom smjeru te na kraju krajeva, iskoristiti potencijale vlastitog uma koji su puno veći nego što mislimo.

Što konkretno NLP i Miroras centar mogu učiniti za vas? 
Ako ste vlasnik tvrtke dobit ćete vještine i znanja kako riješiti sve prepreke u poslovanju, ostvarivati željene vizije, ciljeve i  uspješno upravljati svojim timom. 
Ako ste prodavač naučit ćete kako učinkovito komunicirati s klijentima, izgraditi duboke razine rapora, ispuniti kriterije i vrijednosti klijenta te razviti učinkovite metode za rad sa kupcem i imati odnos  dugoročne suradnje na obostrano zadovoljstvo.
Ako ste zaposlenik naučit ćete kako ostati motiviran, kako napredovati u svojoj karijeri, steći  kontrolu nad svojim emocijama u teškim situacijama i komunicirati sa svojim suradnicima učinkovito i s lakoćom.
Ako ste HR stručnjak usavršit ćete svoja znanja koja će ti omogućiti da ostvaruješ izuzetne rezultate u svom poslu. 
Ako ste terapeut ili coach naučit ćete kako pomoći svojim klijentima napraviti velike promjene u životu i to samo u nekoliko susreta, jer ćete znati alate i tehnike koje te podržavaju u dostizanju ciljeva.
Ako ste nastavnik naučiti  ćete nove paradigme za poticaj i sudjelovanje u nastavi učenika i studenata, kao i učinkovite tehnike i vještine za rješavanje izazovnih situacija.
Što god da jeste, NLP će vam pomoći da preuzmete svoj život u svoje ruke!

Naši NLP treninzi:
NLP trening je jedinstveno iskustvo učenja. NLP se ne uči iz knjiga, "štrebanjem" definicija, podataka i informacija. NLP se uči svakodnevnom primjenom znanja koja ste dobili na NLP treningu.
NLP trening slijedi princip akceleracijskog učenja omogućavajući određeni sadržaj, vještinu, koristiti na prirodan, kompetentan način u svakodnevnom životu odmah nakon treninga.

U tijeku procesa usvajanja znanja i vještina na NLP treningu prate se svi različiti stilovi učenja ljudi, tako da omogućava individualni pristup svakom polazniku. 
NLP trening se radi u malim grupama, tako da svaki polaznik ima superviziju, podršku i pomoć NLP trenera.
Na NLP treningu otkrivate svoje potencijale, resurse, svoju snagu i unutarnju moć. Izlazite iz "zone ugode" na ugodan i zabavan način, otkrivate sami sebe, svoje stare zaboravljene talente i talente kojih niste bili svjesni, a u vama su i to sve rastući i razvijajući se!
U Miroras centru vam omogućavamo cjelokupnu NLP edukaciju kroz tri stupnja NLP treninga: NLP praktičarski trening, NLP master trening, NLP trenerski trening.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Miroras centar za osobni rast i razvoj

Miroras centar za osobni rast i razvoj
Božidara Magovca 23, Zagreb

Tel: +385 (0)1 66 02 703
Mob: +385 (0)91 53 22 107

E-mail: [email protected]
Web: www.miroras.hr

O ustanovi