Mihurić d.o.o. - Ronilački centar

Mihurić d.o.o.

Ronjenje i ronilački svijet uopće ne samo da je jedna vrsta sporta, već i približavanje ljudske vrste društvu morskih stvorova, u beskrajnom, jedintsvenom koloritu.

Podaci o tome, kako more, kao izvor hrane i mineralnih bogatstava tisućljećima privlači čovjeka ne samo na njegove pučine, već i u njegove dubine, odnosno, od prvih zabilježenih pokušaja prodiranja čovjeka ispod površine mora, koji datiraju još iz staroga vijeka, prošlo je više od 2000 godina, nezamjenjivi su temelj svega onoga što nam ta velika modra riznica danas omogućava, pri razvoju ljudskog osviješćivanja.

Naravno, bilo bi prekrasno kada bi se obistinile namjere svih onih koji poštivaju taj netaknuti duh i kada bi svi izazovi koje nam more nudi zauvijek ostali "svijet tišine", ali nažalost, usavršavanje tehnologije ronjenja iz korijena mijenja potrebe ljudskoga uma, te se vidici nemilosrdno zatvaraju, pretvarajući tako čovjeka, kojega je more u svoje bogatstvo nesebično primilo, u nepoželjnog gosta.

Možda more sve to još uvijek dozvoljava, jer istina je da je čovjek sam sebi stvorio mogućnost uranjanja u beskrajno plavetnilo, pa isto tako, mnogo je onih koji svu tu tehnologiju koriste za dobra djela, omogućavajući tako svim znatiželjnicima da ostvare neke svoje životne ciljeve, izazove ili možda čak i snove.

Naše su namjere, također usmjerene ka dobrim djelima, kako za sve znatiželjnike, tako i za sam razvoj ronjenja i ronilačkog turizma u Hrvatskoj uopće.

Pozivamo Vas da provedete sa nama nekoliko trenutaka, koji će se utkati u samu srž Vašega srca i izazvati želju u Vama da i sami postanete vjernim prolaznikom kroz zbilju modrih pustolovina.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Mihurić d.o.o.

Mihurić d.o.o.

Tel: 051/241-038, 051/765-462

E-mail: [email protected]
Web: www.mihuric.hr

O ustanovi