London School of Commerce

London School of Commerce

London School of Commerce je pridruženi college Cardiff Metropolitan University-ja (UWIC) kojeg je nedavni Times Good University Guide okarakterizirao kao 'The best new university in the UK'.

U sklopu LSC-ja studentima se nude studiji u Businessu, Managementu, Informacijskim tehnologijama, Hotelijerstvu i Turizmu po sveučilisnim programima i kompetitivnim cijenama.

Partnerstvo Cardiff Metropolitan University i LSC-ja studentima pruža mogućnost da za svoju sveucilisnu diplomu studiraju u samom srcu Londona, na samo pet minuta hoda od svjetskog financijskog centra "City of London" .

Svi programi u sklopu London School of Commerce se provode po ubrzanom programu. Master traje godinu, Bachelors dvije godine, a uz visoku prolaznost to je garancija da studenti svoje obrazovanje mogu dovrsiti u rekordnom roku.

Pri London School of Commerce studentima se nude slijedeći studiji:

 • BSc (Hons) Computing
  BA (Hons) Business and Management Studies (24 mjeseca)

 • Part time MBA for Executives
  MSc Information Technology (16 mjeseci)

 • MBA Master in Business Administration
  MSc Management Consultancy
  MSc International Hospitality Management
  MSc International Tourism Management (12 mjeseci)

Po zavrsetku studija, studentu diplomu dodjeljuje Cardiff Metropolitan University.

Posebna pogodnost za studente s Balkana je stipendija koju dodijeljuje skola, i to u vidu dijela skolarine. Naime, postoji mogucnost da kandidat koji ostvari upis u 2012. godini plati upola manju skolarinu. Skolarina za Bachelors program tako bi iznosila 6.950 GBP, a za Master program 3.450 GBP.

Upisi na studijske programe LSC grupe mogući su više puta godišnje, a za sve dodatne informacije obratite se na [email protected] ili ih potražite u brošuri (www.lsclondon.co.uk/images/download_lscbro.pdf).

London School of Commerce je akreditiran od strane ASIC - Accreditation Service for International Colleges i član je Education UK, te je bio među prvim privatnim školama kojima je dodijeljen Highly Trusted Sponsor status od strane UK Border Agency.

Pošalji upit

Kontakt podaci

London School of Commerce

London School of Commerce
Chaucer House, White Hart Yard, London SE1 1NX

Tel: 098 95 77 876
Mob: 098 95 77 876

E-mail: [email protected]
Web: www.lsclondon.co.uk

O ustanovi