Latina - Škola stranih jezika

Latina

"Latina" - škola stranih jezika specijalizirala se za kompletnu jezičnu uslugu, koja podrazumijeva prevođenje svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskih tumača i poduku stranih jezika. Škola je osnovana u Zagrebu, 2004.godine. Vode je mladi stručnjaci, specijalisti za prevođenje stranih jezika i poduku. "Latina" je jedina škola u Hrvatskoj koji djeluje pod stručnim vodstvom magistara struke, specijalista stranog jezika.

Osnovala ju je: Petra Franjković, prof. talijanskog i španjolskog jezika i književnosti

  • rođena 1977.g. u Zagrebu
  • pohađala srednju školu u Italiji
  • 2005 - član Povjerenstva za stručnu prosudbu i završnu izradu Hrvatskog nacionalnog obrazovnog standarda (HNOS)
  • za Talijanski jezik pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa
  • sudski tumač za talijanski i španjolski jezik
  • živjela i školovala se na Novom Zelandu
  • završila brojne tečajeve specijalizirane za određena područja prevodilačke znanosti u Hrvatskoj te inozemstvu
  • pohađala seminare Poslovne Talijanske komunikacije u Italiji i Hrvatskoj
  • radila kao stručni prevoditelj uglednih hrvatskih tvrtki kao što su trgovački centar "Mercatone", trgovački lanci " Ipercoop"- Hrvatska, diskoteka "The Best", modni institut "Callegari" i dr. ustanove
  • pohađa Poslijediplomski specijalistički prevoditeljski studij na Filozofskom fakultetu, odsjek Talijanistike, u Zagrebu.

Jezici u ponudi: ENGLESKI,NJEMAČKI,TALIJANSKI,ŠPANJOLSKI,FRANCUSKI,PORTUGALSKI,RUSKI,JAPANSKI,KINESKI,HINDSKI,TURSKI.

Mlada, motivirana ekipa visokoškolovanih profesora (postdiplomaca) prilagođava se Vašim potrebama i podiže nivo znanja odabranog jezika kroz izuzetno kreativnu nastavu.

Duži boravak i školovanje naših profesora u inozemstvu omogućava im, da prenesu na Vas ne samo jezik, nego i kulturološke navike i običaje dotične zemlje. S obzirom na to, da su neki naši profesori prva generacija postdiplomaca na smjeru Prevođenja, u mogućnosti smo ponuditi PRVI novost na hrvatskom tržištu, a to je: TEČAJ ZA PREVOĐENJE, koji može unijeti nova saznanja te discipline i u Vaš profesionalni život.

Ukoliko trebate usluge samog prevođenja raznih vrsta tekstova, s ili bez ovjere sudskih tumača, naš tim obaviti će za Vas posao brzo i kvalitetno. Kreativnost i sposobnost želimo na najbolji mogući način podijeliti s Vama i zato Vas pozivamo na suradnju.

"ODŠKRINIMO VRATA SVIJETA ZAJEDNO"

Pošalji upit

Kontakt podaci

Latina

Latina
Ulica kneza Branimira 25
10000 Zagreb

Tel: 091 5035 525
Fax: 01 4572 877

E-mail: [email protected]
Web: www.latina.hr

O ustanovi