Invictus

Tko smo?

Pučko otvoreno učilište "Invictus" pravni je slijednik tvrtke "Inviktus" d.o.o. koja se obrazovanjem i osposobljavanjem kadrova u cestovnom prometu bavi od 1991. godine. Tvrtku je utemeljila obitelj doc.dr.sci. Stipana Matoša.

Pod imenom Pučko otvoreno učilište "Invictus" djelujemo od 1. siječnja 2002. godine. Novo ustrojstvo daje nam veće mogućnosti za razvitak dosadašnjih djelatnosti i pokretanje novih. POU Invictus započelo je s obrazovanjem odraslih u području prometne struke 1. siječnja 2002. godine, da bi svoju djelatnost proširilo i na područje ekonomije i trgovine te zdravstva u travnju 2003. godine.

Uz programe srednjoškolskog obrazovanja posebnu pažnju posvetit ćemo i organiziranju stručno-znanstvenih skupova i radionica vezanih uz problematiku cestovnog prometa. Jedan od njih je već afirmirani stručni seminar o prijevozu opasnih tvari (ADR), a pokrenuta je i škola sigurne vožnje.

POU Invictus ističe i svoju kulturnu djelatnost. Na kulturnom planu nastavit ćemo aktivnost organiziranja "Kijevskih književnih susreta" koji se održavaju jednom godišnje. Isto tako raditi ćemo na priređivanju slikarsko-kiparskih izložbi u našim i drugim prostorima kao i pomagati održavanje likovnih i kiparskih kolonija.

Uz već spomenute, POU Invictus razvija i izdavačku djelatnost u okviru koje je već izdano nekoliko stručnih knjiga i priručnika.

POU INVICTUS član je Hrvatske udruge za srednjoškolsku izobrazbu odraslih u cestovnom prometu.

Koje usluge obrazovanja pružamo?

Prema modelu cjeloživotnog obrazovanja, POU Invictus pruža usluge:

  • formalnog obrazovanja kroz verificirane programe srednjoškolskog obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja kojima se stječe pravo upisa stečenog zvanja u radnu knjižicu
  • neformalnog obrazovanja u okviru seminara

Koje su naše prednosti?

Naročitu pozornost pridajemo zadovoljstvu naših polaznika, poštivanju etike i profesionalnih standarda struke, neprestanom povećanju kvalitete naših usluga, konstantnom usavršavanju predavačkog kadra. Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo polaznika visokom kvalitetom usluga najvažnije su vrijednosti prema kojima POU Invictus mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost. Održavanje i ojačavanje tih vrijednosti kontinuiranim poboljšavanjem kvalitete usluga, naše je trajno usmjerenje.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Invictus

Invictus
Dubečka 94
10000 Zagreb

Tel: 01 2924 027

E-mail: [email protected]
Web: www.invictus.hr

O ustanovi