Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Tko smo mi?

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) - nevladina, neprofitna organizacija koja već više od 20 godina djeluje u području visokog obrazovanja - aktivno radi na informiranju o mogućnostima obrazovanja i profesionalnog usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu te o mogućnostima dobivanja stipendija i drugih oblika financijske potpore za nastavak obrazovanja na visokim učilištima diljem svijeta. Kao jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, IRO je specijaliziran za visoko obrazovanje u SAD-u.

IRO je i centar za testiranje za mnoge standardizirane testove potrebne za upis određenih studijskih programa (npr. TOEFL, GMAT), ali i dobivanje vize za boravak i rad u nekim zemljama u inozemstvu (npr. PTE), kao i za rad u raznim područjima, poput projektnog menadžmenta i informacijske sigurnosti (npr. PMI, (ISC)²). Uz to, IRO organizira i pripremne tečajeve za mnoge testove (npr. TOEFL, IELTS, PTE, SAT, GMAT, GRE).

Koje usluge nudimo?

IRO pruža sljedeće usluge:

  • BESPLATNA INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA o obrazovanju na sveučilištima i drugim visokim učilištima u Hrvatskoj, SAD-u i drugim zemljama u inozemstvu (načini pronalaska odgovarajuće institucije i programa, način prijave, prijavna dokumentacija, mogućnosti dobivanja financijske potpore). Savjetovanja su dostupna uživo ili online.
  • INDIVIDUALNE I GRUPNE PRIPREME za polaganje testova za upis studija u SAD-u i drugim zemljama u inozemstvu te za rad u inozemstvu (TOEFL, PTE, IELTS, GMAT, GRE, SAT, ACT). Pripremni tečajevi dostupni su uživo ili online.

Kako doći do više informacija i predbilježiti se za savjetovanje ili tečaj?

Za više informacija o našim uslugama posjetite našu web-stranicu www.iro.hr. Po odabiru usluge koja vas zanima, obratite nam se na email adresu: [email protected] i zakažite besplatno savjetovanje ili se predbilježite za pripremni tečaj. U svojem emailu navedite kod „IROedukacija” i ostvarite 10% popusta na pripremne tečajeve.

IRO - Institut za razvoj obrazovanja / Education USA

Pošalji upit

Kontakt podaci

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)
Prilaz Gjure Deželića 30
10 000 Zagreb

Tel: +385 1 4555 151

E-mail: [email protected]
Web: www.iro.hr

O ustanovi