INICIJATIVA škola engleskog jezika - Naučite engleski 4 puta brže

INICIJATIVA škola engleskog jezika

 

Inicijativa nastoji biti potpuno drugačija škola stranih jezika, služeći se najnovijim postignućima u poučavanju u kombinaciji sa uzbudljivim i stimulirajućim okruženjem. Naš inspirirani kutak za brže učenje jezika služi se posebnom Callan metodom. Jedina smo škola stranih jezika u Hrvatskoj koja se služi Callan metodom učenja, putem koje se može naučiti engleski jezik do četiri puta brže nego uobičajeno, a nudimo održavanje tečajeva u našim ili Vašim prostorima. Razvoj ove metode trajao je punih 15 godina prije no što je s velikim uspjehom primjenjena u praksi. Callan škola u Londonu utemeljena je 1960. godine. Sa svojih 70 učionica predstavlja danas najveću školu engleskog u Londonu. 

Prosječan stupanj u našoj školi traje oko mjesec dana, a na jednom satu profesor i učenici zajedno izgovore više od 10 000 riječi, u usporedbi sa klasičnim školama jezika, gdje se na satu izgovori oko 3 000 riječi. Naši početnici progovaraju svoje prve riječi odmah, a početničke grupe otvaraju se stalno, upisi su tijekom cijele godine. U našoj se školi, zapravo, demistificira jezik. Sve što je teško postaje lako, gramatičke strukture se ne uče putem kompliciranih formula, već se uče automatski, izgovarajući i ponavljajući ih. Jezik se u našoj školi uči kao što mala djeca uče svoj izvorni jezik, a okruženje u kojem naši polaznici uče jezik ih još i više potiče na otvaranje ka novim spoznajama. Sve je podređeno samo jednom cilju, a to je naučiti u najmanjem mogućem vremenu stvarni, govorni, engleski jezik. Naši polaznici automatski moraju razmišljati na engleskom, ne dozvoljava se proce s prevođenja sa hrvatskog na engleski i obrnuto,a sa time se stvara obrazac pomoću kojeg je učenje puno, puno lakše i učunkovitije. Metoda je pogodna za polaznike svih starosnih dobi, od osam godina pa na dalje. Brzina govorenja i razumijevanja jezika je ovdje osnova. Ovim se polaznici prisiljavaju na jezično prepoznavanje, tj. razumijevanje stvarnog govornog engleskog jezika, a istovremeno ih se spriječava u pokušaju prevođenja s hrvatskog na engleski ili kombiniranje odgovora putem gramatike. Time se spriječavaju pogreške u korištenju gramatičkih struktura.

Želja nam je pokazati našim polaznicima da učenje jezika može biti uzbudljivo i zabavno, a cilj nam je proučavati, stimulirati i izazvati sva osjetila. Osmislili smo naš prostor u inspirirani kutak za brže učenje jezika. Svaka prostorija uređena je tako da zrači svojom namjenom, bilo za učenje ili za odmor. Naš tim se sastoji od mladih (i onih koji se tako osjećaju) ljudi. Naši su ¨teacheri¨ posebno dodatno educirani specijalnom edukacijom za usavršavanje Callan metode. Svi naši ¨teacheri¨ izvorni su govornici, tako da i na taj način približavamo Hrvatskoj svijet stranih jezika, no i kulture, sličnosti i različitosti. U našoj je školi nekada atmosfera kao da niste u Zagrebu, već u Londonu, Dublinu ili Americi...

 

 

Nova škola u Splitu!
Kralja Zvonimira 69
21000 Split
Tel: 021 582 435
Mob:091 4818 541

 

Komentari naših polaznika:

  • "Najbolja škola u gradu"  (Željka Valentić, 27 god, studentica)
  • "U ovoj metodi nemate šansu razmišljati na hrvatskom, vi jednostavno mislite na engleskom, tako je brzo. Iako umirovljenici sporije misle, za moj mozak to je izvanredan trening, bolje od križaljke. Od kada pohađam ovaj tečaj, osjećam da moj mozak bolje radi..."  (Marija Musenić, umirovljenica)
  • "Otkada sam krenuo u ovu školu, više se uopće ne bojim pričati engleski!" (Stjepan Stojaković, 23 god, student)
  • "Ono što ovdje naučim, primjenjujem u praksi! Veoma brzo sam, bez strogih pravila i granica, na nekonvencionalan način, naučila jezik!" (Budinka Vojvodić, 44 god, ekonomistica)
  • "Ova metoda je revolucija!!!" (Ivana Aušperger, 23, studentica)

Pošalji upit

Kontakt podaci

INICIJATIVA škola engleskog jezika

INICIJATIVA škola engleskog jezika
Strossmayerov trg 4
10000 Zagreb

Tel: 01/4818-542, 021/582-435, 091/4818-541
Fax: 01/4828-819

E-mail: [email protected]
Web: www.inicijativa.biz

O ustanovi