Incremedia d.o.o.

Tvrtka Incremedia osnovana je s ciljem kako bi zaposlenoj populaciji omogućila lakšu i bržu edukaciju u području poslovnih znanja. Djelatnost nam je produkcija e-obrazovnih sadržaja u područjima koja pokrivaju potrebe organizacija i pojedinaca, a pridonose poslovnom i pojedinačnom razvoju.

Naziv Incremedia složenica je dvije latinske riječi incresco media što znači "rasti kroz medij".

Sadržaji za učenje, koje Incremedia nudi, su interaktivni i multimedijalni, te su u potpunosti prilagođeni mediju kojim se prenose do korisnika. Rađeni su tako da podržavaju različite stilove učenja: auditivni, vizualni i taktilni te time pružaju korisniku usvajanje novih sadržaja putem modernih i zanimljivih metoda.

Također razvijamo e-sadržaje prema narudžbi i potrebama klijenata. Prilikom produkcije sadržaja savjetujemo klijenta, te vodimo projekt produkcije multimedijalnog sadržaja koji treba poslužiti dostizanju obrazovnih ciljeva naručitelja.

Vizija:
Postati vodeća tvrtka u regiji na području izrade visoko kvalitetnih interaktivnih multimedijskih rješenja za korporativne, obrazovne i pojedinačne korisnike.

Misija:
Stvarati visoko kvalitetna multimedijska rješenja koja će na interaktivan, informativan, zabavan i privlačan način pridonositi razvoju organizacija i pojedinaca.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Incremedia d.o.o.

Incremedia d.o.o.
Račićeva 11
10000 Zagreb

Tel: 062 555 665
Fax: 01 2303 282

E-mail: [email protected]
Web: www.incremedia.hr

O ustanovi