Housing d.o.o.

Housing d.o.o. je u Republici Hrvatskoj službeno otpočeo s poslovanjem početkom svibnja 2002. godine. U Republici Sloveniji, pak, svoje ime izgradio je prisustvom na IT sceni od 1992. godine.

U kratkom periodu Housing se na hrvatskom informatičkom tržištu uspio nametnuti svojom ekskluzivnošću i brojnim inicijativama na polju Open Source tehnologije u smislu promicanja otvorenog koda, a poglavito Linux operativnog sustava.

Naša misija je jasna, ići ukorak s potrebama tržišta obrazovnih programa. U cilju zadovoljavanja tih potreba razvili smo široku paletu proizvoda.

Ekskluzivnost Housinga očituje se u činjenici da je riječ o prvom službenom obrazovnom Linux centru u Republici Hrvatskoj, ali i jedinom Red Hat edukacijskom centru u ovom dijelu Europe. Slijedom toga, Housing nosi etiketu "Red Hat Certified Training Partner". Kako bi usluga na području Red Hat Linuxa bila potpuna, poduzeće se bavi distribucijom Red Hat softverskih rješenja, (ima status "Red Hat Business Partner"), i pružanjem tehničke podrške Linux sustavima.

Uz spomenuto, Housing prati zahtjeve tržišta i na području Microsoftove tehnologije. U tom smislu u našoj ponudi nalazi se niz specijalističkih seminara, koji osim Linuxa pokrivaju i područje specijalističke Microsoft edukacije, informacijskih mreža i sigurnosti informatičkih sustava.

Osim toga, nudimo i tečajeve namijenjene krajnjim korisnicima, a koji korisnika obučavaju za brže i efikasnije obavljanje svakodnevnih uredskih zadataka. Na području tečajeva za krajnje korisnike pokrivamo zahtjeve od Microsoft Office do Open Office aplikacija.

Inicijativa se očituje i u činjenici da je Housing organizator brojnih okupljanja informatičkih stručnjaka. U našoj organizaciji redovito se održava Linux dan (međunarodna konferencija o Open Source tehnologiji) i CIO konferencija (okupljanje voditelja i direktora informatičkih odjela).

Najveća vrijednost našeg poduzeća su zaposleni. Listom su to informatički stručnjaci koji su bogato iskustvo stekli predajući informatičko znanje i stručno osposobljavajući zaposlene u hrvatskim srednjim i velikim poduzećima, a u cilju njihova efikasnijeg i konkurentnijeg rada kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Housing d.o.o.

Housing d.o.o.
Zaharova 7
10000 Zagreb

Tel: 01/4878-999
Fax: 01/4878-998

E-mail: [email protected]
Web: www.housing.hr

O ustanovi