Hobby Art Centar Chemaco

Hobby Art Centar Chemaco

Hobby Art Centar Chemaco započeo je s radom prije 9 godina uočivši potrebu za popunjavanjem ponude za male i velike kreativce.

Želja nam je bila omogućiti hobistima jednostavan i brz pristup širokoj paleti proizvoda i materijala na jednome mjestu. Našu ponudu stalno proširujemo i nastojimo prilagoditi zahtjevima klijenata čije sugestije uvijek rado primamo. Istovremeno, putem prezentacija, radionica i tečajeva želimo olakšati upoznavanje s raznim hobby materijalima i tehnikama.

Danas smo zastupnici i distributeri vodećih svjetskih proizvođača poput Eberhard Faber (FIMO), Marabu i C. Kreul (boje za hobiste), Schmidt & Bleicher (svila i svileni proizvodi), Marianne Hobby, Eurohobby, da nabrojimo samo neke od njih.

Uz dugogodišnje iskustvo, stalno školovanje naših suradnika i neprekidnu potrebu za kreativnim izražavanjem, postali smo najveći distributer proizvoda i materijala za hobiste u Hrvatskoj. Možete nas pronaći u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara 226, gdje na 120 m² nudimo sve što je potrebno za vaš hobi. Putem naših partner trgovina, prisutni smo i u mnogim gradovima diljem naše zemlje (za informacije o adresama i telefonima, kliknite na Naši partneri).

Pošalji upit

Kontakt podaci

Hobby Art Centar Chemaco

Hobby Art Centar Chemaco
Ulica grada Vukovara 226
10000 Zagreb

Tel: 01/6114-711
Fax: 01/6111-530

E-mail: [email protected]
Web: www.hobbyart-chemaco.hr

O ustanovi