HalPet d.o.o. - HalPet CENTAR POSLOVNE EDUKACIJE

HalPet je vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika koji na području Hrvatske i šire regije djeluje već više od 20 godina.

Izvrsnost je ono što nas pokreće. Vodeću poziciju na tržištu izgradili smo na stručnosti, praćenju postojećih i kreiranju novih edukacijskih trendova.

U izradi naših programa i prijenosu znanja uživo i virtualno koristimo se vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje te konceptima "Teaching Intelligence" (TQ®) i "Managerial Intelligence" (MQ®). Prepoznatljivim i kreativnim pristupom, neprestanim osluškivanjem potreba i prilagodbom tim potrebama zadobili smo povjerenje više od 400 poslovnih subjekata i više od 5000 polaznika edukacijskih programa.

Svoje smo dugogodišnje iskustvo 2013. godine pretočili u jedinstveni sustav za online učenje eLPC Business nazvan prema istoimenoj metodi. 2017. godine LPC online-platforma za učenje stranih jezika i poslovnih vještina dobila je novo ruho i postala prvim hrvatskim edukacijskim webshopom.

Naša je misija osigurati užitak i mogućnost učenja svima onima koji žele znanje trenutno primjenjivo u praksi, očekuju stvoriti promjenu i brže ostvariti svoje ciljeve. Svaki naš program, vrhunski je doživljaj učenja zbog svoje jasne LPC strukture i preglednosti, vizualne atraktivnosti, idealne doze novog sadržaja i bogate palete mogućnosti za njegovo uvježbavanje.

Pošalji upit

Kontakt podaci

HalPet d.o.o.

HalPet d.o.o.
Rakušina 1
10000 Zagreb

Tel: 099 663 7523

E-mail: [email protected]
Web: lpc.halpet.eu/

O ustanovi