Galbanum - Ustanova za obrazovanje odraslih

Galbanum GALBANUM je ustanova koja se bavi obrazovanjem odraslih, sa verificiranim programima od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, za osposobljavanje: aromaterapeuta, masera, aromamasera, fitoterapeuta, ayurvedskih masera, masera limfne drenaže i proizvođača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja.

Programi koje izvodimo plod su dugogodišnjeg iskustva naših predavača koji su praktičari, te su predavanja dodatno obogaćena primjerima iz prakse. Slobodno možemo reći da je znanje koje se stječe neposrednim radom sa ljudima neprocjenjivo bogatstvo, a kod izbora predavača to je uz stručno znanje bio naš glavni uvjet.

Naši programi prilagođeni su odraslim, zaposlenim osobama, te se u izvođenju nastave prilagođavamo mogućnostima naših polaznika.
 
MISIJA
Mi smo obrazovna ustanova čija je misija promovirati edukaciju kao izvor mogućnosti razvoja pojedinca, na osobnom i poslovnom planu. Promičemo vrijednost edukacije koja zadovoljava fizičke, emotivne, mentalne i duhovne potrebe svakog čovjeka.
Stvaramo i razvijamo kreativni potencijal pojedinca kao ključ za razvoj kreativnog potencijala društva u cjelini.

VIZIJA
Inovativnost i originalnost ugrađeni u metodičnost kao izvor učenja i podučavanja.
Poduzetnički duh.
Bliskost sa akterima okoline koja nas okružuje.

CILJ
Biti vodeća (prepoznatljivi po kvaliteti i kompetencijama koje se stječu ) obrazovna institucija u Hrvatskoj edukaciju odraslih osoba iz područja prirodnih terapija i poduzetništva, uključujući edukaciju potrebnih preventivnih mjera za održavanje zdravog fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog tijela.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Galbanum

Galbanum
Jalovečka 1
10 090 Zagreb

Tel: 01 3496 667
Fax: 01 3794 568

E-mail: [email protected]
Web: www.galbanum.hr

O ustanovi