Eduteka d.o.o. - škola stranih jezika Prospero

Eduteka d.o.o. - škola stranih jezika Prospero

Školu stranih jezika Prospero® osnovala sam u šk. god 2001/2002 nakon 9 godina rada u nastavi. Broj mojih suradnika vrlo je brzo počeo rasti te naš tim trenutačno čini 35 profesora.

Još kao student počela sam raditi u dvije zagrebačke osnovne škole kao profesor engleskog jezika, te nekoliko škola stranih jezika za obrazovanje djece. Uz poduku bavim se i konsekutivnim prevođenjem tijekom 5 godina za Kanadsko Veleposlanstvo te pismenim za domaća poduzeća i državne institucije.

Pri kraju studija počinjem se baviti obrazovanjem odraslih u privatnoj školi stranih jezika u Zagrebu gdje vodim krojene tečajeve poslovnog jezika za rukovoditelje banaka i drugih poduzeća. Nakon jednogodišnje suradnje sa privatnom gimanzijom, pronalazim svoju konačnu specijalizaciju u obrazovanju odraslih te se odlučujem spojiti svoj interes u području računovodstva i financija te marketinga sa svojom strukom - engleskim jezikom.

Uz diplomu Filozofskog fakulteta u Zagrebu, u ožujku 2004. nakon završenog jedinstvenog programa za obrazovanje profesora na području poslovnog engleskog jezika i komunikacijskih vještina stječem certifikat London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) Teaching English for Business (TEB), a 2004. uvodim i sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000 u Prosperu koji garantira standardizaciju i kvalitetu upravljanja svim procesima, usmjerenost na kupca te stalno poboljšanje naših usluga.
U sklopu ovog certifikata stječem i certifikat Internog auditora i Quality Managera za Prospero.
Prateći sve trendove i brojne seminare u proteklih 14 godina Prospero se sve više okreće budućnosti te kao polaznik E-learning Akademije čiji je program nastao na temelju programa University of British Columbia u području Course Designa radim na projektu razvoja jedinstvene e-learning platforme za naše polaznike.

Prospero tečajeve pohađa preko 2000 polaznika godišnje.

Nadamo se i dalje predvoditi trendove u području stranih jezika.

Stoga, dobrodošli u naš centar. Zaista smo tu zbog Vas.

Katarina Cindrić, prof.
Direktor
Eduteka® d.o.o.- škola stranih jezika Prospero®

Pošalji upit

Kontakt podaci

Eduteka d.o.o. - škola stranih jezika Prospero

Eduteka d.o.o. - škola stranih jezika Prospero
Palmotićeva 64 a
10000 Zagreb

Tel: 01/4839-039
Fax: 01/4839-039

E-mail: [email protected]
Web: www.prospero.hr

O ustanovi