Kontakt podaci

Edunova

Edunova
Jagerova 5
31000 Osijek

Tel: 031/205-555

E-mail: [email protected]
Web: www.edunova.hr

O ustanovi

3D dizajner

3D vizualizacija je prvi korak ka izradi nekog proizvoda, kako će nešto izgledati osnovna je pretpostavka konkurentosti proizvoda na tržištu.

Trajanje: 130 školskih sati Mjesto: Osijekdetaljnije

Bankar

Program osposobljavanja odraslih za bankara uključuje koncepte organizacije i obavljanja pasivnih, aktivnih i neutralnih-izvanbilančnih bankarskih poslova.

Trajanje: 100 školskih satiMjesto: Osijekdetaljnije

CAD dizajner

Ovim obrazovnim smjerom upoznajemo kompletnu tehnologiju izrade složenih crteža unutar korisničkog i koordinatnog sustava CAD aplikacije te 3D prostora.

Trajanje: 140 školskih sati Mjesto: Osijekdetaljnije

Financijski manager

Cilj predmeta je obrazovanje budućih financijskih menadžera. Danas financijski menadžer igra dinamičnu ulogu u razvoju suvremenog poduzeća.

Trajanje: 110 školskih satiMjesto: Osijekdetaljnije

Grafički dizajner

Grafički dizajner obuhvaća osnove likovnog jezika, grafičkog dizajna i tipografije, pa je po tome specifičan i jedinstven.

Trajanje: 150 školskih sati Mjesto: Osječko-baranjska županija,...detaljnije

Java programer

Program obrazovanja za Java programera upoznat će polaznika s objektno orijentiranim programskim jezikom dizajniranim s ciljem razvijanja na internetu.

Trajanje: 130 školskih sati Mjesto: Osijekdetaljnije

Knjigovodstveni operator

Program obrazovanja za knjigovodstvenog operatera obuhvaća nastavne cjeline iz područja knjigovodstva, računovodstva i financija.

Trajanje: 180 školskih sati Mjesto: Osijekdetaljnije

Manager marketinga

Program osposobljavanja odraslih za Menadžera marketinga objedinjuje aktivnosti istraživanja tržišta, razvoja proizvoda ili usluge, formiranja cijena, odluka o prodaji i odluka o promidžbi.

Trajanje: 110 školskih satiMjesto: Osijekdetaljnije

Manager prodaje

Program osposobljavanja odraslih za Menadžera prodaje upoznaje polaznike s najjačim alatima u prodaji i marketingu, a u svrhu postizanja najboljih rezultata.

Trajanje: 110 školskih satiMjesto: Osijekdetaljnije

Manager turizma

Program obrazovanja menadžera u turizmu danas predstavlja pojavu globalnih razmjera gdje Hrvatska u turizmu vidi šansu svekolikog razvoja.

Trajanje: 100 školskih satiMjesto: Osijekdetaljnije