EdukaCentar

EdukaCentar je suvremena edukacijska ustanova koja već četvrtu godinu uspješno djeluje na području grada Splita. Ponosni smo što smo vrlo brzo prepoznati kao vrhunski edukacijski partner od strane većine javnih i privrednih subjekata kao i značajnog dijela građanstva.

Naš glavni cilj je cjelokupnom ponudom i kvalitetom biti pravi izbor većini građana i tvrtki na širem području grada Splita. Unaprijed uviđajući trendove i smjerove tržišta, omogućujemo našim polaznicima uvijek aktualnu i tržišno aplikativnu edukaciju. Zahvaljujući konstruktivnom dijalogu s našim polaznicima te maksimalnom zalaganju svih djelatnika EdukaCentra, uspjeli smo ostvariti viziju suvremenog obrazovnog centra u kojem se i najteže stvari uče na najlakši način.

U području informatičkog obrazovanja, EdukaCentar organizira edukaciju od početničkih do naprednih i specijaliziranih seminara: MS Office, internet, Auto CAD 2D i 3D, Photoshop, programiranje u C++, C#, Java ...

Sve informatičke seminare iz ponude moguće je pohađati u malim grupama ili individualno, ovisno o željama polaznika.

Uskoro u ponudi moći će se naći novi seminar: 'Sigurnost kućnih bežičnih mreža'. Ovaj seminar ima za cilj ukazati na razne posljedice i potencijalne opasnosti korištenja kućnih bežičnih mreža i to kroz vrlo konkretne i opipljive demonstracije napada (u strogo kontroliranom okruženju), a naši stručni predavači pokazati će polaznicima što mogu napraviti da smanje potencijalne rizike korištenja bežičnih pristupnih mreža.

U EdukaCentru polaznici imaju mogućnost stjecanja zvanja s upisom u radnu knjižicu. Programi obrazovanja verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH te predstavljaju sustavne i sveobuhvatne edukacijske cjeline, a provodimo ih u suradnji s Infokatedrom - Centrom za obrazovanje iz Zagreba.

Osim informatike u EdukaCentru možete učiti standardne i uobičajene strane jezike (engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, ruski i hrvatski za strance) kao i više egzotične (nizozemski, švedski, poljski, mađarski, portugalski,...).

Sve jezike iz ponude moguće je učiti u grupama od minimalno 3 do maksimalno 12 polaznika ili individualno, što ovisi o potrebama i željama polaznika.

EdukaCentar svoje nastavne programe temelji na dokumentu Vijeća Europe nazvanom Zajednički europski referentni okvir za jezike (CEF), koji utvrđuje 6 stupnjeva znanja: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Program učenja stranih jezika je intenzivan, tako da u 6 stupnjeva polaznik može u potpunosti ovladati određenim stranim jezikom. Ako se radi o individualnoj nastavi onda se uglavnom nastavni program prilagođuje potrebama polaznika.

Uslugu brzog i kvalitetnog prevođenja, sa i na strani jezik, podjednako koriste privatne osobe i tvrtke.

U skladu sa zahtjevima tržišta, u ponudu smo uvrstili izuzetno tražen seminar brzog čitanja i ubrzanog učenja uz pomoć „mind mapping" metode. Radi se o seminaru 3u1 na kojem polaznici vježbaju i usvajaju sve potrebne tehnike i metode koje će im koristiti u postizanju njihovih osobnih ciljeva (povećanje brzine čitanja, bolje pamćenje i sl.).

Prednosti tehnike brzog čitanja i ubrzanog učenja su:

  • ušteda vremena,
  • učinkovitije i bolje pamćenje,
  • pojačano razumijevanje,
  • bolja koncentracija,
  • povezivanje rada obiju polutki mozga i
  • povećanje kreativnosti.

Seminar je namijenjen kako privatnim osobama tako i tvrtkama jer su znanja dobivena na ovom seminaru primjenjiva u svakoj životnoj situaciji (posao, učenje, slobodno vrijeme...).

Od prošle godine EdukaCentar se može pohvaliti sa sve većim brojem programa koji su namijenjeni djeci i mladima.

Izdvajamo:

  • Poduke - repeticije za osnovce i srednjoškolce iz svih predmeta,
  • Pripreme za državnu maturu iz raznih predmeta (matematika, fizika, informatika, kemija, biologija, strani jezici, hrvatski jezik...),
  • Radionice iz informatike, matematike i fizike za osnovce.

Pošalji upit

Kontakt podaci

EdukaCentar

EdukaCentar
Domovinskog rata 46
21000 Split

Tel: 021/485-695
Fax: 021/485-684

E-mail: [email protected]
Web: www.edukacentar.hr

O ustanovi