Cleo - jezici i informatika

Tvrtka je osnovana 2002. g. i članica je Zajednice za strane jezike pri HGK. Mlada je tvrtka koja postepeno stalno raste. Osnovna su joj djelatnost tečajevi i poduka stranih jezika, prevođenje, poduka ostalih predmeta i informatika.

U središtu su klijenti – naručitelji i korisnici naših usluga.

Od samih početaka njezin tim čine stručnjaci koji svojim radom, predanošću, iskustvom i trajnim stručnim usavršavanjem nastoje svojim polaznicima olakšati proces učenja i usavršavanja uz istovremeno kreiranje poticajne i ugodne okoline.

Svi predavači imaju višegodišnje iskustvo u radu s polaznicima svih dobnih skupina. U nastavi i u izradi nastavnih programa koriste se najsuvremenija saznanja i znanstvena dostignuća iz područja pedagogije, andragogije, psihologije, didaktike i metodike.

Vizija
Želimo postati vodeća mala tvrtka u regiji u pružanju usluga iz učenja stranih jezika, prevođenja i informatike. Želimo stvoriti slobodno okruženje koje je odgovorno, ohrabrujuće i pokazuje razumijevanje kako za klijente tako i za zaposlenike.

Misija
Isporučivati klijentima kvalitetne usluge učenja stranih jezika, prevođenja i informatike.Naš je moto: "Polaznici su naša Škola."

Pošalji upit

Kontakt podaci

Cleo - jezici i informatika

Cleo - jezici i informatika
Strojarska bb
10000 Zagreb

Tel: 01/4577-192
Fax: 01/4577-194

E-mail: [email protected]
Web: www.cleo-jezici-informatika.hr

O ustanovi