Centar za zdravlje i rekreaciju - Centar za zdravlje i rekreaciju

Centar za zdravlje i rekreaciju

Centar za zdravlje i rekreaciju je športsko rekreacijska udruga, čiji je cilj promoviranje zdravog načina života, te poticanje redovitog rekreativnog vježbanja radi očuvanja osobnog zdravlja te psihofizičkog stanja općenito.

Na području Hrvatske Centar djeluje više od 5 godina. Član je Hrvatskog saveza za športsku rekreaciju "Šport za sve", a kroz usklađivanje programa prema europskim normama Centar postaje ravnopravna članica European Fitness Centre Association.

Na 7 lokacija na širem području grada Zagreba, organizira i provodi rekreativni program, pod nazivom Pilates YOGA (više na www.pilatesyoga.hr).

Krajem pretprošle godine, u suradnji sa Čakovečkom TV, producentskom kućom Medvid iz Pule te M-Mediom iz Zagreba i uz financijsku pomoć Lure d.d., izdao je i DVD sa rekreativnim vježbama Yoge i Pilatesa za početnike.
Realizirao je produkciju rekreativno-edukacijskog TV serijala "Vježbajte s nama" od ukupno 80 petnaestominutnih emisija, koje se emitiraju na većini lokalnih TV postaja u Hrvatskoj.

U svojim aktivnostima Centar ima cilj da rekreacijsko vježbanje postane civilizacijska i kulturološka potreba za unapređenje zdravlja, humanizaciju života i rada, te osmišljeno provođenje slobodnog vremena te na taj način dostigne zastupljenost na zapadnoeuropskoj razini.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Centar za zdravlje i rekreaciju

Centar za zdravlje i rekreaciju
Ilica 44
10000 Zagreb

Tel: 098 1396 000

E-mail: [email protected]
Web: www.pilatesyoga.hr

O ustanovi