Centar uspjeha

Centar uspjeha bavi se edukacijama i treninzima na područjima:

- osobnog razvoja i poslovne izvrsnosti
- motivacije i razvoja kreativnosti
- psihologije učenja i čitanja

Mi vjerujemo da se svatko može promijeniti i postati bolji i uspješniji, da svatko zaslužuje više od života, da je svaka osoba posebna i da skriva u sebi ogroman potencijal.

Radimo u skladu s našim vrijednostima: oslobađanju kreativnih potencijala, povećanju opsega znanja i vještina, brzog kretanja ukorak s vremenom i stalnom težnjom za novim izazovoma i uspjesima. Usmjereni smo na rezultate, kao i pristupe kojima je to moguće postići.

Znamo da za usvajanje novih znanja i vještina nije dovoljno samo slušanje predavanja, već je važno istraživanje i uvježbavanje. Zato u svom radu koristimo različite kreativne tehnike i metode koje obuhvaćaju vizualno, auditivno i iskustveno učenje, uz teoretsku podlogu. Tijekom naših seminara pratimo proces napredovanja naših polaznika, a stečena znanja i vještine primjenjiva su u svakodnevnom životu.

U našem radu rukovodimo se načelom da je svaki naš klijent jedinstven i da kao takav zaslužuje individualni pristup. Poštujemo različita mišljenja i otvorenu komunikaciju.

Nudimo besplatne konzultacije našim polaznicima za vrijeme i nakon seminara. U mogućnosti smo kreirati seminare s potrebama naručitelja i provodimo ih u vlastitom prostoru kao i „in house" načinom. U savjetovalištu Centra uspjeha radimo individualno ili grupno s klijentima.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Centar uspjeha

Centar uspjeha
Prilaz Gjure Deželića 31
10 000 Zagreb

Tel: 091/598-7683

E-mail: [email protected]
Web: www.centaruspjeha.com

O ustanovi