Body & Mind Studio Pilates

Body & Mind Studio Pilates

Body & Mind Edukacijski Centar® osnovan je 2004.god. po principima Pilates Method Alliance (PMA) i STOTT PILATESTM škole, a radi pružanja standardiziranog oblika stručne Pilates edukacije.

Temeljno polazište našeg djelovanja je promicanje vrijednosti intelektualnih potencijala pojedinaca, važnosti specijalističkog usavršavanja kao i stalnog obrazovanja u cilju razvoja struke.

Sustavnom izobrazbom, Pilates instruktori steći će znanja i vještine koje će im omogućiti da svojim klijentima pruže maksimalno profesionalnu i učinkovitu uslugu.

Klijnti Body & Mind Edukacijskog Centra® su svi zaposleni u fitness, wellness i Pilates sektoru, fizioterapeuti, kondicijski treneri i mnogi drugi.

Vjerujemo da investiranje u znanje trenera treba biti apsolut i kao takav prethoditi investiranju u izgled i opremljenost rekreacijskih centara. Stoga se obraćamo tvrtkama i pojedincima koji se žele razvijati u tom smjeru i kojima financijska dobit nije dominantan razlog bavljenja ovom profesijom. Mislimo da ulaganje u stručno obrazovanje instruktora promiče struku, osigurava kvalitetu usluge i rezultira zadovoljstvom klijenata, a za krajnji ishod ima uspješno poslovanje.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Body & Mind Studio Pilates

Body & Mind Studio Pilates
Ul. Grada Mainza 24
10000 Zagreb

Tel: 01/3490-433
Fax: 01/3490-433

E-mail: [email protected]
Web: www.bm-pilates.com

O ustanovi