Berlitz - Jezični Centar Zagreb

Berlitz

Berlitz Jezični Centar Zagreb posluje tijekom cijele godine, a poduku je moguće organizirati svakodnevno.

Berlitz kao jedna od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu jezične poduke, svojim individualnim i korporacijskim uslugama zadovoljava potrebe pojedinaca, odjela i čitavih organizacija već 128 godina.

Globalna mreža Berlitz world wide obuhvaća 60 zemalja s više od 500 Berlitz centara.

Berlitz metoda®. utemeljena na aktivnom govorenju, učinkovita je u razvijanju konverzacije u relativno kratkom vremenskom periodu.

Već od prvog sata govorit ćete i misliti isključivo na stranom jeziku.

Osmišljenim i zanimljivim razgovorima, modernim i živim jezikom, povest ćemo vas i dovesti do opuštenog, a sigurnog izražavanja vašim ciljanim jezikom u svim životnim prilikama. A to i jest cilj Berlitz metode®.

Jezična poduka podijeljena je na individualnu, poluindividualnu, te poduku u isključivo malim grupama, a nudimo više programskih opcija.

Berlitz je inovirao i koncepcije poduke poput Total Immersion®. programa za postizanje brzog konverzacijskog uspjeha.
Imate li potrebu ojačati međukulturalne vještine vezane za ključnu ulogu u međunarodnoj komunikaciji, imamo rješenje za vas - Berlitz Cultural Consulting™.
Učite bilo kada i bilo gdje s BERLITZ Online – Berlitz Online nudi vama i vašim suradnicima vrhunsku jezičnu poduku u koju se preko svog PC-ja ili prijenosnog računala možete uključiti u svako doba i na svakom mjestu.

Radi kvalitete ponude i učinkovitosti poduke ciljanog znanja jezika, Berlitz pruža savjetovanje i pripremu programa o Berlitz metodi, nastavnim materijalima i cijenama.

Budući da smo tražili mjesto na kojem bi mogli prikazati naše tv reklame koje se prikazuju u cijelom svijetu i željeli smo da ljudi mogu komentirati te reklame otvorili smo i svoj blog. Ovo je samo početak bloga, te očekujemo da će u budućnosti naši predavači imati aktivniju ulogu u stvaranju sadržaja na internetu.

Kontaktirajte nas putem e-mail-a ili telefonom, predložite termin koji vam odgovara rado ćemo vas upoznati sa detaljima.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Berlitz

Berlitz
Ilica 44
10 000 Zagreb

Tel: 01/4812-116
Fax: 01/4811-958

E-mail: [email protected]
Web: www.berlitz.hr

O ustanovi