Bartender School - MixyFlair Style - Ugostiteljsko Uslužni obrt KIŠ

Bartender School - MixyFlair Style (Ugostiteljsko Uslužni obrt KIŠ), je visoko stručna škola za profesionalne barmane sa sjedištem u Zagrebu, Dobranska 10, koja nastavu održava u prostorijama Udruženja ugostitelja grada zagreba te pruža usluge tečaja u 2 stupnja (semestra). Zatim se bavi organizacijom evenata i pruža usluge cateringa za koktele i koktel performanse (fire i neon show), te se bavi savjetovanjem u ugostiteljstvu za barove,restorane i hotele.

Naime već petu godinu škola obućava i iz nje izlaze najkvalitetniji barmeni za izradu koktela, a isto tako moramo istaknuti da smo prisutni na svim većim eventima u Zagrebu, i diljem Hrvatske te u Europi gdje naši klijenti žele više od klasike tj.unikatne koktele i atraktivan način rada. Ono što je karakteristično za našu školu i prepoznatljivo svima to je kvaliteta rada, stručno osoblje, i sloboda uma u izradi koktela.

Škola ima dva stupnja I ima četiri elementa , a to su PRIPREMA, MIXOLOGIJA, TOČENJE, KODEKS. Svi nabrojani elementi čine cijelinu pod nazivom MIXYFLAIR STYLE. Napomenuo bih da MixyFlair Style nije stil rada, već način života svakog našeg profesionalnog barmena koji teži gradnji međuljudskih odnosa u baru i izvan njega, te svojim radom pridonosi razvijanju struke barmana u cijelosti. Škola ima slogan KVALITETA JE NAŠA MISIJA!

Nastava se održava u Udruženju ugostitelja Radauševa br.3. Vrhunski opremljene prostorije za tu vrstu naobrazbe (koktel majstor) pruža sve mogučnodti za edukaciju i to: kokteli i mixologija, flair, workingflair, fire & neon show itd. Nudimo mogučnost treninga izvan nastave u opremljenim dvoranama 6 puta tjedno od 08 do 21 sat.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Bartender School - MixyFlair Style

Bartender School - MixyFlair Style
Dobranska 10
10 000 Zagreb

Tel: 091/6171-878;01/6171-878
Fax: 01/4578-006

E-mail: [email protected]
Web: www.mixyflairstyle.com

O ustanovi