Aspira - Visoka škola za sportski menadžment

Aspira

INDEKS ASPIRE – GARANCIJA ZA TRŽIŠTE RADA

Ako želite studirati ono što stvarno volite, steći vrhunska menadžerska znanja i vještine, obaviti praksu u vodećim hrvatskim tvrtkama, biti organizator najvećih sportskih natjecanja, onda je Aspira pravi izbor za vas.

Visoka škola Aspira prva je i jedina visokoškolska ustanova u Hrvatskoj koja obrazuje sportske menadžere. Cilj Aspire je obrazovati studente po svjetskim standardima i pripremiti ih za konkretan rad u gospodarstvu. 

ZAŠTO STUDIRATI NA ASPIRI?

Visoka škola Aspira studentima omogućava individualni pristup profesora, multidisciplinaran program te rad u malim skupinama. Studirajući u Aspiri moguće je  ostvariti brojne kontakte i sudjelovati u društvenim i sportskim aktualnostima kroz javne tribine i okrugle stolove koje Aspira redovito organizira. Izrazito je atraktivna i mogućnost prijelaza s drugih fakulteta, uz priznavanje položenih ispita.

Studijska putovanja, kao putovanje studenata u Barcelonu gdje su prisustvovali utakmici Barcelona-Espanyol te prvi ušli u novu La Masiu (Barcelonin kamp) koja je još uvijek zatvorena za javnost, zasigurno će studentima ostati u nezaboravnom sjećanju. U Aspiri djeluje Novinarska grupa i Sportski klub koji nosi brojne pogodnosti i popuste pri korištenju raznih sportskih sadržaja.

Visoka škola Aspira ima razvijenu međunarodnu suradnju s drugim visokoškolskim ustanovama. Studenti su na taj način u mogućnosti upoznati druge kulture, razvijati tolerantnost prema različitostima, unaprijediti znanje stranih jezika i steći iskustvo koje im je ključno u traženju zaposlenja. 

KOMBINIRAJTE RAD SA STUDIJEM

Studij se izvodi kao redoviti i izvanredni. Brojni sportaši poput sestara Zaninović, Sandre Paović, Marija Možnika, Tine Mihelić, Ivane Brkljačić, Nikole Vujčića, Igora Štimca, dokazuju da je zbog fleksibilnosti programa moguće kombinirati sportske i poslovne obveze sa studentskima. U skladu sa europskim standardima obrazovanja Aspira studentima omogućava učenje na daljinu preko e-learning sustava Merlin, gdje su nastavni materijali dostupni 24 sata na dan, a izvanrednim studentima su omogućeni i izvanredni rokovi, te individualne konzultacije uz mentorstvo.

VRHUNSKA PRAKSA – NAJBOLJA PRIPREMA ZA TRŽIŠTE RADA

Aspira studentima omogućuje praktičnu nastavu kroz sudjelovanje u organizaciji najvećih sportskih natjecanja i drugih manifestacija kao što su Euro Futsal 2012, IAAF World challenge Zagreb, Hajduk-Barcelona, TriStar natjecanje te mnogim drugima. Na taj način studenti stječu konkretna iskustva iz prakse što značajno doprinosi njihovom snalaženju na tržištu rada. Studentima je omogućena i razmjena iskustava s brojnim partnerima škole iz područja gospodarstva i turizma. 

ASPIRA – Više od fakulteta!

Pošalji upit

Kontakt podaci

Aspira

Aspira
Domovinskog rata 65
21 000 Split

Tel: 021 382 802
Mob: 099 333 2009
Fax: 021 382 805

E-mail: [email protected]
Web: www.aspira.hr

O ustanovi