Aliter - Škola engleskog jezika za odrasle

Aliter je prva privatna škola engleskog jezika koja se posvetila poduci engleskog jezika samo za odrasle.

"ALITER" je latinska riječ i znači "na drukčiji način" te zaista vjerujemo kako se razlikujemo od drugih jezičnih škola za odrasle.

Od svog osnivanja i početka rada u Zagrebu 1994. godine, osnovna djelatnost nam je obrazovanje odraslih i imamo vrlo jasan cilj: olakšati odraslim ljudima proces učenja i usvajanja engleskog kao stranog jezika.

Način rada zasniva se na modelu britanskih jezičnih škola za strance: male grupe, školovani predavači, moderni radni materijali, spremnost na stalne promjene i poboljšanja te fleksibilnost prema potrebama polaznika.

Važno je napomenuti da je Aliter škola u kojoj se trudimo da pristup polazniku bude što osobniji, što je izuzetno važno u procesu učenja i podučavanja jezika. Osoban pristup, između ostaloga, znači da svaki polaznik postavlja vlastite ciljeve, a škola je ta koja mu pomaže da ih ostvari. Samoprocjena znanja i napretka jedna je od ključnih stanica na putu do uspjeha.

Krajnji nam je cilj zadovoljan učenik/polaznik koji je naučio dovoljno da samostalno nastavi s učenjem te toliko zavolio što i kako je učio da mu nikada nije mrsko vraćanje u školske klupe.

Kontakt podaci

Aliter

Aliter
Rudeški odvojak 10
10000 Zagreb

Tel: 01/3863-362

O ustanovi