Alfatec Group

ALFATEC Group od 1990. godine uspješno djeluje na informatičkom tržištu Hrvatske. Prepoznat i priznat od mnogih korisnika informatičkih tehnologija kao "leader" u nekoliko važnih tehnoloških područja, ALFATEC Group je razvio jednu od najjačih partnerskih organizacija kod nas, koja vertikalno povezuje vodeće svjetske proizvođače informatičkih tehnologija i značajne hrvatske aplikativne kuće i sistem integratore. Dugačka lista korisnika, pokazuje ne samo značajan doprinos tvrtke informatičkom razvoju zemlje, već predstavlja stabilno i perspektivno tržište za nove proizvode i rješenja.

Iako prodaja tehnologije predstavlja još uvijek veći dio ukupnog prihoda, stalan je rast učešća prihoda od usluga. U strukturi prihoda najzastupljenije su slijedeće djelatnosti:

Trgovina informatičkim tehnologijama (RDBMS, WebSphere), pružanje stručne pomoći njihovim korisnicima

Pojektiranje i izgradnja informacijskih sustava zaštite

Projektiranje i izgradnja sustava podrške Business Intelligence, odnosno pružanje
konzultantskih usluga na tom području

Projektiranje i uvođenje informacijskih sustava u bankarstvu – sustavi za platni promet, sustavi za automatizaciju šalterskog poslovanja i sustavi za verifikaciju potpisa

Projektiranje i izgradnja sustava za upravljanje strukturiranim i nestrukturiranim podacima, arhiviranje podataka, te sistem-integratorski poslovi itd.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ali tvrtka djeluje direktno ili preko partnera na čitavom području Hrvatske, kao i u nekoliko susjednih zemalja.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Alfatec Group

Alfatec Group
Budmanijeva 1
10000 Zagreb

Tel: 01/604-0077
Fax: 01/604-0078

E-mail: [email protected]
Web: www.alfatec.hr

O ustanovi