AGM d.o.o.

AGM je, prije svega, nakladnička kuća. Štoviše, možemo se pohvaliti s već tridesetogodišnjim iskustvom u nakladništvu. Galerijsko-izlagačka djelatnost također je naša veoma važna odrednica. Galerija Nova u Teslinoj ulici i Art point centar u Gundulićevoj ulici u Zagrebu prestižni su prostori gdje izlažu i mladi, javnosti još nepoznati umjetnici ali i oni umjetnici čija su imena nezaobilazna u našoj likovnoj kulturi i pod čijim su okriljem isti ti mladi ljudi radili i stvarali.

Naš nakladnički program uključuje desetak tematski i problematski specijaliziranih biblioteka, te niz reprezentativnih izdanja što ih objavljujemo u suradnji s nakladnicima iz zemlje i inozemstva.

Program pokriva širok krug humanističkih znanosti, lijepu književnost (domaću i stranu), dramsku literaturu, vrhunsku publicistiku, likovne i druge ilustrirane monografije, funkcionalnu literaturu, lektiru i književnost za djecu i mlade.

Sve naše naslove, ali i knjige gotovo svih hrvatskih nakladnika možete pronaći i kupiti u AGM-ovim knjižarama u Teslinoj 7, u našoj Knjižari i papirnici u Importanne centru na Starčevićevom trgu u Zagrebu, i naravno, u ovoj našoj web knjižari.

AGM d.o.o. je danas trgovačko društvo u vlasništvu zagrebačkog holdinga.

Pošalji upit

Kontakt podaci

AGM d.o.o.

AGM d.o.o.
Mihanovićeva 28
10000 Zagreb

Tel: 01/4856-307
Fax: 01/4856-316

E-mail: [email protected]
Web: www.agm.hr

O ustanovi