Adrianus - Učilište

Adrianus - Učilište  je osnovano 2008. godine, a registrirano je kao Ustanova za obrazovanje odraslih. Bavimo se izvođenjem programa obrazovanja s područja brige o zdravlju i ljepoti.

Adrianus je ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe osposobljavanja i  usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore nešto svoje stečenim znanjem.

Učilište provodi programe i edukacije odobrene od strane MZOS-a, na završetku kojih stječete službeno uvjerenje o stručnoj osposobljenosti / usavršavanju, uz upis istoga u vašu e-radnu knjižicu.

Naša misija u Učilištu Adrianus je da iz njega izađete kao samostalna, sposobna, i konkurentna osoba na tržištu rada. Naš najveći ponos je prepoznatljiva kvaliteta i znanje naših polaznika. Svakome polazniku se posvećujemo individualno, prema njegovim potrebama i sposobnostima.

Naša vizija je da u suradnji sa vodećim stručnjacima u beauty industriji svaramo najbolje educirane suradnike na tržištu te postanemo sinonim za najkvalitetniji i najprofesionalniji  centar za obrazovanje na tržištu.

Programi osposobljavanja:

• maser

kozmetičar

aromaterapeut

pediker

vizažist

limfni maser

maser tajlandske masaže

Program usavršavanja:

wellness spa instruktor

Specijalizacije:

sportska masaža

 

Nakon uspješno završenog programa izdaje se uvjerenje o osposobljavanju ili usavršavanju, na temelju čega se stečeno zvanje upisuje u e-radnu knjižicu.

Dio naše ponude su i različite specijalizacije i radionice kako bismo korisnicima omogućili kontinuirano upotpunjavanje znanja prema zahtjevima tržišta rada.

Pošalji upit

Kontakt podaci

Adrianus - Učilište

Adrianus - Učilište
Nova cesta 76
10000 Zagreb

Tel: 01/309-1613
Mob: 095/3091-613
Fax: 01/309-3849

E-mail: [email protected]
Web: www.adrianus.hr

O ustanovi